Kurban Bayramı'nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ücretsiz mi?

Bayramın yaklaşması ve normalleşmenin başlaması ile vatandaşlar bir çok gezme planını devreye aldılar. Kurban Bayramı'nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ücretsiz

Kurban Bayramı'nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ücretsiz mi?

Bayramın yaklaşması ve normalleşmenin başlaması ile vatandaşlar bir çok gezme planını devreye aldılar. Kurban Bayramı’nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ücretsiz mi?

Kurban Bayramı’nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ücretsiz mi sorusu vatandaşların kafasına takıldı Cumhurbaşkanı bir çok köprü ve yolun bayram süresince ücretsiz olacağını açıkladı. Peki Kurban Bayramı’nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ücretsiz mi olacak vatandaşlar bu sorunun cevabını merak ediyorlar.

Kurban bayramında vatandaşlar memleketlerine gidecekler ya da tatile gidecekler. Bazı kişiler ise hiç bir yere gidemeyip sadece İstanbul’da kalacaklar. Daha çok İstanbul’da kalanları ilgilendiren Kurban Bayramı’nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ücretsiz mi sorusunun cevabı son günlerde oldukça merak edilen sorulardan biri.

Kurban Bayramı’nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ücretsiz olacağına dair müjde verildi.

Kurban Bayramı'nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ücretsiz mi?

Kurban Bayramı’nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ücretsiz mi?

Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle, 16 Temmuz Cuma akşamı saat 00.00’dan (cuma gününü cumartesiye bağlayan gece) başlayarak, 26 Temmuz Pazartesi günü saat 07.00’ye kadar, yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişlerde ücret alınmayacak.16 Temmuz Cuma akşamı saat 00.00’dan (cuma gününü cumartesiye bağlayan gece) başlayarak, 26 Temmuz Pazartesi günü saat 24.00’e kadar Başkentray ve Marmaray seferleri ücretsiz olacak. Böylelikle Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, Avrasya Tüneli, Kuzey Marmara Otoyolu ve Gebze Orhangazi İzmir Otoyolu’nda da bayramda ücret alınmaya devam edilecek.