Kurban Bayramı'nda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz mi?

Dini bayram olan kurban bayramının gelmesi ile vatandaşlar belki kurban kesim işleri için belki de diğer başka işlerini halletmeleri için kıta değiştirmek

Kurban Bayramı'nda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz mi?

Dini bayram olan kurban bayramının gelmesi ile vatandaşlar belki kurban kesim işleri için belki de diğer başka işlerini halletmeleri için kıta değiştirmek zorunda kalacaklar. Kurban Bayramı’nda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz mi?

Kurban Bayramı’nda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz mi sorusu bir çok vatandaşın gündeminde. Kurban kesim yerlerine gitmek için ya da akraba ziyaretleri için tatile gitmeyip İstanbul’da kalan vatandaşlar bazı yolların ücretsiz olacağını duydu ve hemen Kurban Bayramı’nda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz mi şeklinde bir araştırma içine girdi. Eğer siz de Kurban Bayramı’nda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz olup olmadığını merak ediyorsanız tam yerindesiniz.

İstanbul’da Asya kıtasını Avrupa kıtasına bağlayan Kurban Bayramı’nda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz mi sorusunun cevabını sizler için derledik.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, İstanbul’da Kavacık ile Hisarüstü arasında, Asya ile Avrupa’yı Boğaziçi Köprüsü’nden sonra ikinci kez bağlayan asma köprü olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Kurban bayramında ücretsiz mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram süresince bazı köprü ve yolların ücretsiz olacağını belirtti.

Kurban Bayramı'nda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz mi?

Kurban Bayramı’nda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz mi?

Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle, 16 Temmuz Cuma akşamı saat 00.00’dan (cuma gününü cumartesiye bağlayan gece) başlayarak, 26 Temmuz Pazartesi günü saat 07.00’ye kadar, yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişlerde ücret alınmayacak.16 Temmuz Cuma akşamı saat 00.00’dan (cuma gününü cumartesiye bağlayan gece) başlayarak, 26 Temmuz Pazartesi günü saat 24.00’e kadar Başkentray ve Marmaray seferleri ücretsiz olacak.