Kurbanlık fiyatları 2024! Kurban fiyatları ne kadar? İşte koç, keçi, sığır, manda fiyatları!

Milyonlarca vatandaş artık sayılı günlerin kaldığı Kurban Bayramı için kurbanlık fiyatları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 2024 kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte koç, keçi, sığır, manda fiyatları 2024...

Kurbanlık fiyatları 2024! Kurban fiyatları ne kadar? İşte koç, keçi, sığır, manda fiyatları!

16-19 Haziran tarihlerine denk gelen Kurban Bayramı için artık sayılı günler kalmışken, vatandaşlar da kurbanlık fiyatları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre bazı vatandaşlar da kurbanını erkenden alarak Kurban Bayramı’ndaki zamlı fiyatlardan etkilenmek istemiyor. Peki, kurbanlık fiyatları ne kadar? 2024 kurbanlık fiyatları kaç TL oldu? İşte son dakika koç, keçi, sığır, manda fiyatları 2024...

Bu yıl et fiyatlarına gelen zamlardan sonra fiyatlarda geçen seneye göre büyük bir değişiklik yaşanması bekleniyor. Bu sene Kurban Bayramı'nda ortalama bir kurbanlığın fiyatının 80 bin Türk Lirası ile 120 bin Türk Lirası arasında olacağı tahmin ediliyor. Bu kapsama, küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların canlı kilo fiyatının ise 250-260 Türk Lirası civarlarında olması bekleniyor.

Kurbanlık fiyatları 2024! Kurban fiyatları ne kadar? İşte koç, keçi, sığır, manda fiyatları!

2023 KURBANLIK FİYATLARI

2023'te Kurban Bayramı öncesinde küçükbaş hayvanların 7 bin Türk Lirası, büyükbaşların ise 84 bin Türk Lirası'ndan başlayacağı belirtilmişti. Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların canlı kilo fiyatı ise 140-160 Türk Lirası arasında satışa sunulmuştu.

KÜÇÜKBAŞ VE BÜYÜKBAŞ KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR OLUR?

Et fiyatlarına son gelen yüzde 25'lik zam oranını katmadan, kurbanlık fiyatlarının bu sene şu şekilde olması bekleniyor.

Kurbanlık keçinin fiyatı 7 bin Türk Lirası ile 10 bin Türk Lirası arasında,

Kurbanlık koç fiyatı 12 bin Türk Lirası ile 18 bin Türk Lirası arasında,

Kurbanlık sığırın fiyatı 80 bin Türk Lirası ile 160 bin Türk Lirası arasında,

Kurbanlık manda fiyatı 60 bin Türk Lirası ile 130 bin Türk Lirası arasında değişiyor.

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan kurbanlık fiyatları bölgeden bölgeye, hayvanın durumuna ve cinsine göre de farklılık gösteriyr. gösteriyor.