Müge Anlı canlı yayında konuğunu kovdu! İşte o anlar…

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te izleyicilerin ağızlarını bir karış açık bırakan bir olay yaşandı. Müge Anlı canlı yayından konuğunu gönderdi. İşte tüm ayrıntılar…

Müge Anlı canlı yayında konuğunu kovdu! İşte o anlar…

17 yaşındaki Ziynet Demirkoparan'ın annesi Müge Anlı ile tatlı Sert programına Mersin’in Tarsus ilçesinden kızının kaçırıldığı iddiası ile başvuru yaptı. Kızının kaçıranların elinden kurtarılmasını isteyen acılı anne, kızının zorla alıkonulduğunu ileri sürdü. Ziynet Demirkoparan'ın Tayfun isimli bir kişi tarafından kaçırıldığını anlatan anne, aslında Tayfun’un ablasının okulların kenarlarında gezdiğini, beğendiği kızlarla kardeşini tanıştırdığını ve daha sonra da kendi kızı gibi kızları kaçırdığını ileri sürdü. Kısa zamanda iddiaların odağındaki Tayfun’un ablası ise yayına bağlandı ve canlı yayında Tayfun'un ablası ile 17 yaşındaki kayıp Ziynet Demirkoparan’ın annesi konuştu. 

Müge Anlı canlı yayında konuğunu kovdu! İşte o anlar…

Ziynet Demirkoparan'ı kaçırdığı iddia edilen Tayfun'un ablası canlı yayında Ziynet'in annesine yüklenirken karşılıklı suçlamalar devam etti. Tayfun’un abisinin de daha önce 12 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdığını, daha sonra 4 sene çocuğu olmayınca da kızı bıraktığını ve kızın da madde bağımlısı olarak kötü yola düştüğünü söyleyen anne Gülistan Bozdağ, kızını geri istediğini söyledi. Tayfun’un ailesinin daha önce de 7 kişilik bir aileyi öldürdüğünü de söyleyen 17 yaşındaki ziynet’in annesi ağlayarak yardım istedi. 

TAYFUN 19 YAŞINDA MI YOKSA 45 YAŞINDA MI?

Tayfun’un ablasının canlı yayına bağlanarak kayıp kızın annesiyle olan konuşması yaş krizini de doğurdu. Gözü yaşlı anne Tayfun’un 45 yaşında olduğunu söylerken, ablası ise 19 yaşında olduğunu ileri sürdü ve çok çarpıcı bir iddiada bulundu. 17 yaşındaki Ziynet Demirkoparan’ın annesinin rızasıyla nişanlandığını ve hatta nişanda annesiyle dayısının da görüntülerinin olduğunu, hoplaya zıplaya oynadıklarını anlattı. Bu açıklamayla tüm gözler anneye çevrilirken, anne iddiaları reddetti ama Tayfun’un ablası elinde görüntüler olduğunu ve programa göndereceğini söyledi. Ancak programın süresi bitince konu ertesi güne sarktı. 

MÜGE ANLI CANLI YAYINDAN GÖNDERDİ…

Ertesi gün Tayfun’un yakınları ile birlikte stüdyoda bulunan 17 yaşındaki Ziynet Demirkoparan’ın annesi Gülistan Bozdağ, deneyimli gazeteci Müge Anlı Yüzbaşıoğlu’nun tüm uyarılarına rağmen, bir önceki gün yaptığı gibi ağız münakaşasına devam edince, konu kapandı ve Müge Anlı konukları stüdyodan çıkartarak başka konuya geçti. Kavga edecekseniz burası yeri değil diyen Müge Anlı, hiç uğraşamam diyerek her iki tarafı da dışarı çıkartmış oldu. 

Müge Anlı canlı yayında konuğunu kovdu! İşte o anlar…