Müge Anlı Rabia Aslan’ın katili kim? Rabia Aslan’ı kim öldürdü? Rabia Aslan cinayetinin sebebi ne?

15. sezonuyla ekranlara hızlı bir başlangıç yapan Müge Anlı Yüzbaşıoğlu, sezonun ilk cinayet dosyasını ele aldı. Diyarbakır’da yaşayan 19 yaşındaki Rabia Aslan’ı kim neden öldürdü? İşte detaylar…

Müge Anlı Rabia Aslan’ın katili kim? Rabia Aslan’ı kim öldürdü? Rabia Aslan cinayetinin sebebi ne?

Diyarbakır’da yaşayan 19 yaşındaki Rabia Aslan 9 Şubat 2021’de evlerinin bahçesinde başından vurulmuş olarak bulunur. Hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki Rabia Aslan, 1 hafta boyunca hastanede yoğun bakımda yatar ama tüm çabalara rağmen yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybeder. Dayısının oğlu ile nişanlı olan Rabia Aslan’ı evinin bahçesinde kafasına sıkarak kimin öldürmüş olduğu ise hala daha sonuca kavuşturulmamıştır. Müge Anlı’ya başvuran acılı aile biricik kızları Rabia Aslan’ın cinayetindeki sır perdesini aralamak için bugün stüdyoya geldiler. 

Müge Anlı Rabia Aslan’ın katili kim? Rabia Aslan’ı kim öldürdü? Rabia Aslan cinayetinin sebebi ne?

Daha vefat eden kızı Rabia Aslan’ın fotoğraflarını gördüğü anda kötü olarak fenalaşan ve yaktığı feryatlarla tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğan acılı anne, kızının kayınpederi olacak olan kendi öz kardeşinden şikayetçi olduğunu dile getirdi. Kendi öz kardeşinin oğlu ile vefat eden kızının nişanlı olduğunu ve nişan atıldığı için nişanlısının öldürdüğünden şüphelendiğini söyleyen acılı anne, kardeşinin her şeyi bildiğinden dem vurup “hain dayı” diye hitap etti. 

RABİA ASLAN CİNAYETİNDE OLAY KRONOLOJİSİ!

19 yaşındaki Rabia Aslan, dayısının oğlu Mustafa Güzel ile nişanlanmıştır. Özellikle önce dayısı sonra da kayınpederi olan Mustafa’nın babası ile de çok iyi anlaşan Rabia’yı, nişanlısının kız kardeşi yani görümcesi ve aynı zamanda kuzeni olan Ayşe’nin kıskandığı aktarıldı. Babasının gelin olarak eve gelecek olan Rabia’yı kendisinden daha çok sevdiğini düşünen ve bir düğünde kendisiyle değil de Rabia ile oynamasına içerleyen görümce Ayşe’nin, bu olay sebebiyle intihar girişiminde de bulunduğu söylendi. Bu olaydan sonra abisi Mustafa ile Rabia evlenecekse, kendisiyle de Rabia’nın abisi Budak’ın evlenmesini istediği belirtildi. Ama Budak’ın kendisini reddetmesi üzerine Ayşe’nin Rabia ile Mustafa’yı ayırma çabalarına giriştiği aktarıldı. Bu aşamada abisi Mustafa’yı Rabia’ya karşı dolduran ve eski sevgilisi Turan Güzel ile hala görüştüğü yönünde dedikodular da çıkarttığı dile getirildi. Eski sevgili Turan Güzel’in kendi akranı olan teyzesi Gurbet ile de çok yakın arkadaş olan görümce Ayşe’nin, Gurbet’i abisi Mustafa’ya ayarlama girişiminde olduğu da belirtildi. Gurbet’in de Mustafa’ya aşık olduğunun bilinmesiyle ve eski sevgilinin de teyzesi olma hasebiyle bu iki yakın arkadaşın nişanlı Mustafa’yı doldurmuş olabileceğinin altı çizildi. 

Müge Anlı Rabia Aslan’ın katili kim? Rabia Aslan’ı kim öldürdü? Rabia Aslan cinayetinin sebebi ne?

Nişanlı Mustafa’nın ve ailesinin Rabia cinayete kurban gittikten sonra kendileriyle iletişimi kesmesinden dolayı şüphelendiklerini ve Ayşe’nin bütün bu kötülükleri rahmetli Rabia’nın abisi Budak’ın kendisini reddetmesinden dolayı yaptığının düşünülmesi stüdyoda buz gibi bir hava estirdi. Özellikle nişanlı Mustafa’nın cinayetten önceki günlerde internette “Kızlık zarı nasıl bozulur? Bekaret nasıl bozulur?” gibi aramalar yapması ve belinde de silah olması tüm şüpheleri bu tarafa çekti.