Müge Anlı'nın kocasına yaptığı jest, bütün kadınları çatır çatır çatlattı! Kimse ondan beklemiyordu!

Ünlü televizyon sunucusu Müge Anlı İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile geçtiğimiz haftaalrda dünyaevine girdi. Müge Anlı'nın kocasına yaptığı

Müge Anlı'nın kocasına yaptığı jest, bütün kadınları çatır çatır çatlattı! Kimse ondan beklemiyordu!

Ünlü televizyon sunucusu Müge Anlı İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile geçtiğimiz haftaalrda dünyaevine girdi. Müge Anlı’nın kocasına yaptığı jest, bütün kadınları çatır çatır çatlattı! Kimse beklemiyordu!

Müge Anlı’nın kocasına yaptığı jest, bütün kadınları çatır çatır çatlattı! Kimse beklemiyordu. Herkes donup kaldı. Haftalardır süren Müge Anlı goygoyu hala sosyal medyada devam ediyor. İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu’yla geçtiğimiz haftalarda hayatını birleştiren Müge Anlı henüz düğününe dair bir paylaşım yapmadı. Gelinlik ve damatlığı çok konuşulmuştu hatta paylaşım gelmeyince de sosyal medyada çeşitli karakterler çizilip yalan haberler yapılmıştı.

Müge Anlı'nın kocasına yaptığı jest, bütün kadınları çatır çatır çatlattı! Kimse ondan beklemiyordu!

Müge Anlı kocası Yüzbaşıoğlu’na büyük bir jest yaptı. Müge Anlı’nın kocasına yaptığı jest, bütün kadınları çatır çatır çatlattı! Kimse beklemiyordu. Anlı eşiyle beraber ortak hesap açarak herkesi şaşırttı. Yeni evli çift önce ortak bir Instagram hesabı açtı. Herkese gizli olan hesabı açıp paylaşım yapması beklenen Anlı’dan bu defa bambaşka bir hamle ile şaşırttı. Anlı, sosyal medyadan soy isimi değişti. Anlı, soyadına eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun soyadını ekledi.

Bu hareketin üzerine sosyal medyada bazı kişiler çatır çatır çatladı. Mihriban adlı bir kullanıcı “Zaten Müge Anlı’nın liseli kızlar gibi hareketlerinden o kadar belli oluyordu ki hayatında birinin olduğu. Boynunda taşıdığı anahtar’ın ve kısalan etekler’in bir anlamı vardı. Üstelik konu evli çiftlere gelince, sürekli kendi üzerinden yorumlar yaptı. “Ben benim eşime şunu izin vermem, şunu affetmem, bunu affetmem” gibi gibi… Epey bi belli etti kendini yani. Benim için hiç sürpriz olmadı. Lakin Müge Anlı gibi otoriter bir kadınla biraz zor yaşanır. Ben mutlu olabileceklerini pek sanmıyorum” yorumunu yaparken bir diğer kullanıcı da “Ben sevmedim bu adamı ya. İnşallah yanılırım.” yorumunu yaptı. Tabi yorumlar sadece olumsuz değildi. Bir çok kişi de tebrik mesajı yağdırdı.