Mustafa Murat Ayhan kimdir? Remax sahibi Mustafa Murat Ayhan kim?

Bugün ülkeyi sarsan bir habere konu olan Antalya'da yaşayan ve Remax sahibi Mustafa Murat Ayhan kimdir? Remax sahibi Mustafa Murat Ayhan kim?

Mustafa Murat Ayhan kimdir? Remax sahibi Mustafa Murat Ayhan kim?

Bugün ülkeyi sarsan bir habere konu olan Antalya’da yaşayan ve Remax sahibi Mustafa Murat Ayhan kimdir? Remax sahibi Mustafa Murat Ayhan kim?

Mustafa Murat Ayhan kimdir? Remax sahibi Mustafa Murat Ayhan kim olduğu merak ediliyor. 5 gündür Antalya’da aranan üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nu katleden Mustafa Murat Ayhan’ın kim olduğu herkes tarafından merak ediliyor.

Antalya’da 5 gündür aranan ve sosyal medya üzerinden kayıp ilanı verilen 26 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’ndan gelen haber herkesi derinden sarstı. 26 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu’nun cesedinin ormanlık alanda 5 parçaya ayrılmış halde bulunduğu belirlendi.

5 gündür aranan genç kızı öldüren kişi Remax sahibi Mustafa Murat Ayhan. Peki kimdir bu Mustafa Murat Ayhan?

Mustafa Murat Ayhan kimdir?

1973 Isparta doğumlu olan Mustafa Murat Ayhan, 1996 da SDÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden, 2007 de AÜ İşletme Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. 1999-2005 Yılları arasında Göltaş Hazır Beton AŞ de Tesis Müdürlüğü görevinde bulundu ve 2006 yılından itibaren de kendi şirketinde Antalya merkez ilçelerinde geoteknik rapor, statik proje müellifliği, taahhüt işleri yaptı.Ayhan, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde RE/MAX ANT olarak 01 Şubat 2020 den itibaren hizmet vermekteydi. Daha sonrasında haberin ortaya çıkmasıyla emlak firmasından tarafından katil Mustafa Murat Ayhan’ın biyografisi kaldırıldı.