Pahalı malzemelere gerek yok! Tüm zamanların en iyi güzellik sırları!

Hangi yaşta olursanız olun ve görünümünüz nasıl olursa olsun, daha da güzelleşecek, güzelliğinizi zirveye çıkartacak bir şeyler yapmanız mümkün. Üstelik bunun

Pahalı malzemelere gerek yok! Tüm zamanların en iyi güzellik sırları!

BU GÜZELLİK SIRLARIYLA AYNADA BAMBAŞKA BİRİSİNİ GÖRECEKSİNİZ! ÇOK BASİT AMA İNCE DETAYLAR…

Hangi yaşta olursanız olun ve görünümünüz nasıl olursa olsun, daha da güzelleşecek, güzelliğinizi zirveye çıkartacak bir şeyler yapmanız mümkün. Üstelik bunun için pahalı malzemelere, bilmem ne marka kremlere ya da cildinize daha da zarar veren yüksek fiyatlı elektronik aletlere hiç ihtiyacınız yok. Güzellik, sadece yüz güzelliği demek değildir, teninizde, parmaklarınızda, saçlarınızda, konuşma tarzınızda ve hatta duruşunuzda kendini gösterebilir. Küçük güzellik sırları ise, her daim çekici görünmenizi sağlayacak temel konulara ince dokunuşlar yapmanızı sağlar. Daha çekici, daha güzel, daha ihtişamlı bir sen için çık yola! Hiç kimse için de değil üstelik. Sadece ve sadece kendin için. Bu güzellik sırları güzelliğine daha da güzellik katacak!

İŞTE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ALTIN DEĞERİNDEKİ GÜZELLİK SIRLARI!

Pahalı malzemelere gerek yok! Tüm zamanların en iyi güzellik sırları!

Öncelikle her şeyin başı su içmekten geçiyor. Güzel bir cilt için ve tabi ki vücut için bol bol su içmeli, cildimizi ve bedenimizi neme doyurmalıyız. Duştan önce makyajınızı makyaj temizleyiciler ile temizlemeli daha sonra duşa girmelisiniz. Nasılsa duş alırken yıkanır, çıkar diye düşünmeyin. Özellikle inatçı göz ve yüz makyajında temizleme aşamasını asla ihmal etmeyin.Güzelliğiniz ve sağlığınız için sıcak banyodan kaçının, ılık veya mümkünse soğuk suyla duş alın. Ilık ve soğuk su kan akışını harekete geçirdiği için cildinizin duş sonrası kurumasını engelleyici özelliğe sahiptir.

Duş alırken önce saçınızla sonra ise yüzünüzle yıkama işlemine başlayın. Saçınızdaki yağlar ve ürünler, duş alırken yüzünüze gelmesin. Güzelliğiniz için her banyoda saç derinize masaj yaparak kan dolaşımını harekete geçirin. Haftada bir veya iki kez, özel masaj aletleriyle de kan dolaşımınızı hızlandırın. Banyodan çıkmadan önce temizlenmiş ve gözenekleri açılmış ıslak vücudunuza uygulayacağınız aroma yağların etkisi günlerce cildinizi yumuşacık tutacaktır. Banyo sonrası cilt bakımı için en iyi zamandır, çünkü cilt bakıma aç bir şekildedir. En basit cilt bakımı, temizleyici, nemlendirici, koruyucu ve güneş koruma faktörlü kremlerden oluşur. Tek bir tercihiniz olması gerekiyorsa mutlaka güneş koruyucu kremleri tercih edin. Uzmanlar bu konuda çok ciddi uyarıyor. Her mevsim ve her gün güneş koruyucu krem kullanılmalı, gün içerisinde de sık sık tazelenmelidir.