Piyasadaki alınabilecek en iyi Samsung telefonlar ve fiyatları!

Telefonda yıllardır bir alışkanlık haline gelen Samsung artık cihazların çok pahalı olması sebebi ile düşük ve orta bütçeli telefonlar üretmeye başladı. Biz

Piyasadaki alınabilecek en iyi Samsung telefonlar ve fiyatları!

Telefonda yıllardır bir alışkanlık haline gelen Samsung artık cihazların çok pahalı olması sebebi ile düşük ve orta bütçeli telefonlar üretmeye başladı. Biz de sizler için Piyasadaki en iyi Samsung telefonlar ve fiyatlarını araştırdık.

Piyasadaki en iyi Samsung telefonlar ve fiyatlarını sizler içni araştırdık. Telefon markası olarak belki en iyilerden olan Samsung seri bir şekilde telefon üretmeye devam ediyor. Cihazların fiyatlarının oldukça yükselmesi ile marka artık daha fazla düşük ve orta gelir grubuna yöneldi.

Koreli teknoloji devi Samsung diğer markalarla en iyi telefonu çıkarma rekabeti içinde. Piyasada adını uzun zaman kaybettirmemesi beklenen firma bakın nasıl telefonlar ürretmiş. Biz Haber Stand olarak sizler için Piyasadaki en iyi Samsung telefonlar ve fiyatlarını derledik. İşte Piyasadaki en iyi Samsung telefonlar ve fiyatları

Piyasadaki alınabilecek en iyi Samsung telefonlar ve fiyatları!

Piyasadaki en iyi Samsung telefonlar ve fiyatları

Galaxy A21s 2020’nin Mayıs ayında piyasaya sürülmüştü. 4GB RAM kapasitesi, 64GB ve 128GB depolama seçenekleri, 8nm üretimli Exynos 850 yongası ile biliniyor. Ortalama fiyatı ise 2 bin 600 lira civarında.

A32 çıkan yeni telefonlardan bir tanesi. Dış görünüş olarak A52 ve A72’yi de andırıyor. Sektörde daha çok yeni bir oyuncu olan Galaxy A32, 64MP çözünürlüğe sahip iddialı kamerası, Helio G80 yongası ve 6GB RAM kapasitesi ile tercih edilebilir bir model. Fiyatı 3 bin 300 lira civarında.

Galaxy M12 daha büyük bir ekrana sahip olması ile biliniyor. Samsung teelfonlarda zaten M serisi daha büyük hatlara sahip. Galaxy M12’nin ekranı 90Hz yenileme hızına sahip. Ayırca bu cihaz tıpkı A21s’de de olduğu gibi 48MP çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor, 6.5 inç PLS ekrana sahip ve 5000mAh bataryadan besleniyor. Cihazın fiyatı ise 2400TL civarlarında.

Piyasadaki alınabilecek en iyi Samsung telefonlar ve fiyatları!

Samsung Galaxy S20’nin 128GB sürümü ortalama 6200 TL’den satın alınabiliyor. 64MP çözünürlüğündeki üçüncü kamerası ile yüksek çözünürlüklü yakınlaştırılmış (zoom) fotoğrarlar çekebileceğini iddia eden cihaz Exynos 990 yongasından gücünü alıyor.

Galaxy Note 10 Lite; geçtiğimiz yılın başında piyasaya çıkan ve Exynos 9810 yongasından gücünü alan güçlü bir cihaz. 4500mAh kapasiteli bataryadan beslenen cihaz ortalama olarak 4800TL’ye alınabiliyor.

Galaxy A52 Snapgragon 720G yongasından gücünü alıyor ve bu yongayla birlikte FHD+ 90Hz yenileme hızına sahip ekranı besliyor. 4/6/8GB RAM seçenekleri bulunan cihazın ortalama fiyatı ise 4000TL civarlarında. Bu arada cihaz en yeni telefonlardan biri.