Prenses Elif kimdir? Prenses Elif kaç yaşında? Prenses Elif'in babası kimdir?

Yine bir Youtube kanalı olan Prenses Elif'den bahsedeceğiz bugün sizlere. Prenses Elif kimdir? Prenses Elif kaç yaşında? Prenses Elif'in babası kimdir?

Prenses Elif kimdir? Prenses Elif kaç yaşında? Prenses Elif'in babası kimdir?

Yine bir Youtube kanalı olan Prenses Elif’den bahsedeceğiz bugün sizlere. Prenses Elif kimdir? Prenses Elif kaç yaşında? Prenses Elif’in babası kimdir?

Prenses Elif kimdir? Prenses Elif kaç yaşında? Prenses Elif’in babası kimdir? Bu ve bunun gib ibir çok soruyu merak ediyorsunuz. Haber Syand olarak bu soruların cevaplarını sizler için araştırdık.

Prenses Elif kimdir? Prenses Elif kaç yaşında? Prenses Elif'in babası kimdir?

2016 yılında kurulan çocuklara yönelik eğlenceli içerikler üreten bir youtube kanalı Prenses Elif.

Antalya’da yaşayan 2011 doğumlu Elif’in oyun oynadığı ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiği videoları içeren kanal, Elif’in annesi Ukraynalı Valeriia Shkoda ve babası Ersin tarafından yönetilmektedir.

Prenses Elif kimdir? Prenses Elif kaç yaşında? Prenses Elif'in babası kimdir?

Prenses Elif’in babası kimdir?

Youtuve videolarında annesi hep yanında ancak videoları babası çektiği için Prenses Elif’in babası kimdir hep merak ediliyor.

Prenses Elif ne kadar para kazanıyor?

Minik bir Youtuber olan Prenses Elif ne kadar para kazanıyor sorusunun cevabı aylık olarak izleme oranlarına göre değişiklik gösteriyor ancak Prenses Elif’in babası kazançları ile ilgili geçtiğimiz yıllarda bir açıklama yapmıştı.

Elif’in babası Ersin şu açıklamayı yaptı;

“Elif’in ve ailemizin göz önünde olmasının Elif’i olumsuz etkilemediği çok açık. Elif günlük bir saat internette zaman geçiriyor. Videoları çekmek için özel zamanlar, ortamlar yaratmıyoruz. Elif’in keyif aldığı anları görüntülüyoruz. Dedemiz Ukrayna’da doktor. Bu sayede Elif’in durumu ile ilgili farklı psikologlar ile görüşüyoruz. Aldığımız neticeler de gözlemlerimizi doğruluyor. Elif okulunda örnek bir öğrenci. Okulu haricinde birlikte yol aldığımız eğitmenlerimiz var. Aldığımız geri dönüşler hep çok çok olumlu, bizi ve yaptığımız işi destekleyici yönde. YouTube / internet, beğensek de beğenmesek de hayatımızda. İsterdim ki her aile bizim gibi çocukları ile vakit geçirip onlarla oyunlar oynayabilseler. Elif, videolar için aldığımız yüzlerce oyuncak kenarda dururken, benimle ve annesi kelime oyunu oynamayı veya resim çizmeyi tercih ediyor. Biz elimizden geldiğince doğru örnek olmaya çalışıyoruz.”

Baba Ersin, ‘Prenses Elif’ kanalı üzerinden YouTube’dan elde ettikleri kazancın aile hayatlarının akışını değiştirdiğini anlatırken, “Eğlenerek başladığımız bu serüven bizim hayatımızın akışını değiştirdi. YouTube serüvenimize kadar kıt kanaat geçinen, kirada oturan, kiramızı zor ödeyen bir aileydik. YouTube bizim hayatımızı değiştirdi. Maddi olarak bizim için büyük paraydı bu. Ticaretten anlamadığımız için birkaç ev aldık kendimize. Ailemizin, çocuklarımızın geleceği için yatırım yapmaya çalıştık” dedi.

Uzmanlar, ebeveynlerin YouTube aracılığı ile çocukları üzerinden kazanç elde etmelerini ‘çocuk işçiliği’ olarak tanımlarken, bu durumun çocukların kimlik gelişimi, dinlenme ve oyun oynama gibi çocuk olma hakkının da ihlali olduğunu söylüyor.