PTT'den emeklilere ve ev hanımlarına son dakika müjdesi! 100 bin TL'ye kadar kredi veriyor!

Pek çok ev hanımı kredi çekip çekemeyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken beklenen müjde de PTT'den geldi. PTT ev hanımlarına 100 bin TL'ye kadar kredi fırsatı sunuyor...

PTT'den emeklilere ve ev hanımlarına son dakika müjdesi! 100 bin TL'ye kadar kredi veriyor!

Pek çok ev hanımı kredi çekip çekemeyeceğini araştırırken, müjdeki haber de PTT'den geldi. Odatv'nin aktardığı habere göre Türkiye genelinde PTT, Aktif Bank işbirliğiyle başlatılmış olan söz konusu yeni kredi kampanyası, ev hanımlarına yönelik olarak 100 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor. Kısa mesaj ve internet üzerinden kolay bir şekilde yapılabilecek başvurularla dikkat çeken kampanya, finansal esneklik arayan ev hanımları için bir fırsat da sunuyor.

Verilen bilgilere göre PTT ve Aktif Bank'ın ortaklaşa şekilde düzenlemiş olduğu söz konusu kredi kampanyası, özellikle ev hanımlarını hedef alıyor. Kredi paketi, 100 bin Türk Lirası'na kadar nakit desteği sağlayarak, kişisel ya da ailevi ihtiyaçlar için finansal çözümler sunuyor. Kredi için başvurular, Aktif Bank'ın web sitesi üzerinden veya kısa mesaj yoluyla hızla yapılabiliyor, böylece şubeye gitme zorunluluğu olmadan kredi süreci tamamlanabiliyr.

PTT'den emeklilere ve ev hanımlarına son dakika müjdesi! 100 bin TL'ye kadar kredi veriyor!

PTT KREDİ BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIYOR?

Verilen bilgilere göre kredi başvuruları internet ya da kısa mesaj yoluyla yapılabiliyor, böylece zamandan tasarruf edilirken, krediye erişim kolaylığı da sağlanmış oluyor. Söz konusu kampanya, taşıt, ihtiyaç ve konut kredisi gibi farklı seçenekler sunarak her türlü ihtiyaca uygun çözümler önerirken ayrıca emeklilere özel finansman seçenekleri de sunuluyor.

PTT AKTFBANK KREDİ FAİZİ VE GERİ ÖDEMESİ 

Söz konusu özel kredi paketi, yıllık yüzde 6,89 sabit faiz oranıyla sunuluyor. Maksimum 100 bin Türk Lirası kredi tutarı için 12 ay vade seçeneği bulunuyor ve aylık taksit tutarı yaklaşık 13 bin 934,83 Türk Lirası şeklinde hesaplanıyor. Kredi kullandırım ücreti ise 575,00 Türk Lirası olarak açıklandı.