Sadece 13 saniyeniz var! Gizli yüzü bulanların IQ’su Einstein ile yarışıyor!

Sizlerle yeni bir optik illüzyon resmi paylaşacağız. Bu resimdeki gizli yüzü bulabilirseniz IQ’su Einstein kadar yüksek demektir. Resme bakıp da 13 saniyede gizli yüzü bulanların sayısı oldukça düşük. Bakalım sizler resme bakıp da 13 saniyede saklanmış olan yüzü bulabilecek misiniz?

Sadece 13 saniyeniz var! Gizli yüzü bulanların IQ’su Einstein ile yarışıyor!

 

Sizlerle paylaşacağımız bu optik illüzyon resminde mağara adamı deniz kıyısında arkadaşını arıyor. Sizler resimde saklanmış olan arkadaşının yüzünü bularak mağara adamına yardım edebilirsiniz. Eğer 13 saniyede mağara adamının arkadaşını bulmasına yardım edebilirseniz o halde siz dâhisiniz demektir. Sadece üstün zekaya sahip kişiler resme baktıkları zaman 13 saniye içerisinde gizli yüzü bulabiliyorlar. Haydi sizde 13 saniyede resimde saklanmış olan gizli yüzü bulun ve sonra bir arkadaşınıza bulabilmesi için meydan okuyun.

Dünya genelinde popülerliği artan optik illüzyon testleri görsel zekayı ölçmek için birebir. Bu resimler sadece görsel zekayı ölçmekle kalmayıp aynı zamanda zekayı ve hafızayı arttırıyor, dikkat seviyesini yükseltiyor. Uzmanlar bulmaca çözer gibi bu tarz optik illüzyon testlerini çözmeyi herkes öneriyor.

 Sadece 13 saniyeniz var! Gizli yüzü bulanların IQ’su Einstein ile yarışıyor!

Gizli Yüz Nerede Saklı?

 

Resme baktığınızda ilk olarak gördüğünüz şey deniz kenarında duran bir mağara adamı. Adamın omzunda bir kuş var ve deniz kıyısına gelmiş olan adam arkadaşını aramakla meşgul. Mağara adamının 13 saniye içerisinde arkadaşını bulmasına yardım edebilecek misiniz?

 

Resmi sizinle paylaştık ve 13 saniyenizi başlattık. Bakalım resme odaklanıp da gizli yüzü bulmayı başarabilecek misiniz? Hadi süreniz ilerliyor hızlı olun…

Resimdeki gizli yüzü bulabilmeniz için resmi yakınlaştırıp uzaklaştırabilirsiniz bu serbest.

Son 10 saniye görebildiniz mi? 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 ve 1… Süreniz doldu. Eğer bulabildiyseniz lütfen bizimle de nerede gördüğünüzü paylaşabilirsiniz. Bulamadıysanız kuşun kanadının altına tersten bakın deriz.

Sadece 13 saniyeniz var! Gizli yüzü bulanların IQ’su Einstein ile yarışıyor!

Resme bakıp da sonucu 13 saniyede bulabilen kişileri tebrik ederiz. Eğer sizde bu tarz optik illüzyon testlerinde başarılı olmak istiyorsanız o halde sizlere önerimiz daha sık bu tarz bulmacalar çözmenizdir. Çünkü bu tarz bulmacaları daha sık yaparsanız dikkat seviyeniz artacağı için daha başarılı olursunuz.