Sandık lekesi nasıl çıkar? Kıyafetlerdeki sarı lekeler nasıl çıkar? İşte kimselerin bilmediği o taktikler!

Sandık lekesi nasıl çıkar sorusu özellikle kadınların yanıtnı en çok merak ettiği ve araştırdığı sorular arasında yer alıyor. İşte sandık lekesini çıkarmak için yararlanabileceğiniz kimselerin bilmediği o taktikler...  

Sandık lekesi nasıl çıkar? Kıyafetlerdeki sarı lekeler nasıl çıkar? İşte kimselerin bilmediği o taktikler!

Pek çok kişinin adeta kabusu haline gelen sandık lekesi senelerdir sandıkta duran danteller, el örgüsü ürünlerde özellikle de açık renkli olanlarda büyük bir sorun haline geliyor. Yurt gazetesinde yer alan habere göre, seneler sonra sandıktan çıkartılan çeyizler veya kıyafetlerde meydana gelen lekeleri görenler hemen sandık lekesi nasıl çıkar sorusunun yanıtı ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, çeyizlerden ve kıyafetten sandık lekelerini çıkarmak için birbirinden farklı tüyoları yazımızdan öğrenebilirsiniz.

sandik-lekesi

SANDIK LEKESİ NASIL ÇIKAR? KIYAFETLERDEKİ SARI LEKELER NASIL ÇIKAR? 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, sandık lekesinden kurtulmak için, öncelikle kumaşlarınız için farklı ürünler ve farklı yöntemler kullanarak yıkama yapmanız gerekir. Paylaşılan detaylara göre, danteller ve kumaşlar birbirinden farklı özelliklere ve yapılara sahip olduklarından kullanacağınız her yöntem sizi ikisi için de aynı sonuca ulaştırmaz.

Eğer sizin de severek aldığınız ama kullanmaya kıyamadığınız örtüler, anneannenizden kalan el emeği kanaviçe, sizin için önemli olan giysiler, bebek yelekleri, belki de sizin için çok özel olan gelinliğiniz sandık lekesi olduysa bu haberimiz tam da size göre...

Bu lekelerden kurtulmak için yapmanız gereken ilk şey bu değerli eşyalarınızı sizinle paylaşacağımız minik ipuçlarını takip ederek temizlemek. Paylaşılan detaylara göre, pek çok lekenin çözümü olan Karbonatlı su, sandık lekelerini çıkarmakta da oldukça iyi olarak biliniyor.

Peki sandık lekesi nasıl çıkar? Kıyafetlerdeki sarı lekeler nasıl çıkar? Sanık lekesini çıkarmak için hangi yöntemler kullanılır? 

leke

Öncelikle ılık su dolu bir leğenin içine süt koyarak sandık lekesi olan eşyalarımızı 3-4 saat kadar bu suda bekleterek sandık lekelerinden kolaylıkla kurtulabiliriz.

Ayrıca yine verilen detaylara göre, aynı zamanda tuzlu suyun içinde de sandık lekesi olan ürünleri bekletip sarı lekelerden arındırılmalarını sağlayabilirsiniz. 

Paylaşılan bir diğer taktik ise beyaz şarap. Siz de beyaz şarap ile sandık lekelerinden kurtulabilirsiniz.

 

Tarım Kredi tam tamına 900 üründe fiyatları sabitledi! İşte tek tek açıklanan o ürünler!

Akbank'tan emeklileri coşturacak 2 yeni kampanya müjdesi! Bu kampanyaları sakın kaçırmayın!

Başkasına ait tapu sorgulanır mı? Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Hemen bakın!