Selçuk Geçer'den 'Dolar mı yoksa altın mı alalım?' sorusuna en net yanıt geldi! 

Ekonomist Selçuk Geçer pek çok kişinin gündeminde yer alan 'Dolar mı yoksa altın mı alalım?' sorusuna yanıt verdi. İşte Ekonomist Selçuk Geçer'in o son dakika açıklamaları...

Selçuk Geçer'den 'Dolar mı yoksa altın mı alalım?' sorusuna en net yanıt geldi! 

Merkez Bankası'nın merakla beklenen faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar da altın mı dolar sorusuna yanıt arıyor.

Yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen Ekonomist Selçuk Geçer, pek çok kişinin gündemindeki 'Altın mı dolar mı?' sorusuna yanıt verdi. İşte Selçuk Geçer'in o yanıtı...

Selçuk Geçer'den 'Dolar mı yoksa altın mı alalım?' sorusuna en net yanıt geldi! 


ALTIN MI DOLAR MI? 

Yaptığı dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, elinde avucunda birikmiş parası olanlara seslendi ve uzun vadede kazandıran yatırım aracını açıkladı. Selçuk Geçer konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ne altın ne dolar diyerek kripto parayı işaret etti.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Ekonomist Selçuk Geçer, açıklamasında yatırımcılara uzun vadeli bir fırsat olarak kripto paraları işaret ederek, "al kenara koy" dedi.

Yaptığı açıklamada yatırımcılar tarafından merakla takip edilen kripto para piyasasının her ne kadar dalgalı işlemler geçirse de yatırımcılara uzun vadede kazandıran bir yatırım aracı olacağını dile getiren Selçuk Geçer özellikle Bitcoin'in Ocak ayında Spot ETF'lerin kabulünden sonra yaşanan düşüşe rağmen toparlanarak 74 bin dolar seviyesine ulaştığını ve yeni bir zirve yaptığını dile getirdi.

Selçuk Geçer açıklamasında kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'deki düşüşlerin yeniden görülebileceğini, fakat 49 bin dolar seviyelerinin tekrar test edilmesinin mümkün olduğunu kaydetti.