TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 ile bitenler dikkat! Hesaplara 29 bin TL yatırılacak!

Kredi çekmek için bankaların kapısını çalan vatandaşlara müjdeli haber Halkbank ve Vakıfbank'tan geldi. Hesaplara 29 bin TL yatırılacağını duyuran bankalar, kredi çekmek isteyenlerin de yüzünü güldürdü. İşte detaylar...

TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 ile bitenler dikkat! Hesaplara 29 bin TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank ve Halkbank, kredi çekmek isteyen vatandaşlara 29 bin TL kredi müjdesi verdi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre kredi çekmek için gerekli şartları sağlayanlar, başvuru yaparak anında 29 bin TL alabilecek.

Paylaşılan bilgilere göre Vakıfbank ve Halkbank’tan kredi alabilmek için öncelikle başı şartları sağlanması gerekli. İşte tam da bu kapsamda, kredi puanının yüksek olmak, belli bir gelir düzeyine sahip olmak ve kredi borcunu ödeyecek durumda olmak aranan şartlar arasında bulunuyor. Bunun dışında birtakım özel şartlar da istenebiliyor.

TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 ile bitenler dikkat! Hesaplara 29 bin TL yatırılacak!

VAKIFBANK KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

Öncelikle Vakıfbank'ın resmi web sitesine girin, akabinde ana sayfada başvuru sekmesine giderek, ek ödeme başvurusu seçeneğini bulun.

Daha sonra ilgili formu eksiksiz bir biçimde doldurun. Bu aşamada kişisel bilgilerinizi ve doğru IBAN numaranızı girmeyi sakın unutmayın. Söz konusu formu doldurduktan sonra başvurunuzun onaylanmasını bekleyin.

Genel olarak söz konusu bu süreç birkaç iş günü içinde tamamlanıyor. Başvurunuzun onaylanmasının ardından sonra belirtmiş olduğunuz hesap numarasına 29 bin TL yatırılacak.

HALKBANK 29 BİN TL KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yine en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'tan 29 bin TL kredi almak isteyenlerin şu adımları takip etmesi gerekiyor:

Halkbank'ın resmi web sitesine giriş yapın. Akabinde ana sayfada ek ödeme başvurusu sekmesine tıklayın ve online başvuru formunu doldurun.

Başvuru formunda T.C kimlik numaranız ve diğer kişisel bilgilerinizi doğru bir biçimde girin. Söz konusu ödemenin yapılacağı IBAN numaranızı belirtin ve formu gönderin. Yaptığınız başvurunun onaylanması için bir süre bekleyin. Halkbank genellikle başvuruları hızlı bir biçimde sonuçlandırıyor.
Başvurunuzun onaylanmasının ardından belirttiğiniz IBAN numarasına 29 bin TL yatırılacak.