T.C. kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 ile bitenlere para iadesi! Hesaplara 6 bin TL yatacak!

Pek çok banka başlattıkları kampanyalar kapsamında müşterilerin hesaplarına para iadesi yapmayı sürdürüyor. Son olarak, en çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan ING de yeni kampanyası kapsamında müşterilerine 6 bin TL para iadesi yapacağını açıkladı.

T.C. kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 ile bitenlere para iadesi! Hesaplara 6 bin TL yatacak!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan ING Bank’tan 3 ay boyunca ayda 2 bin Türk Lirası olacak şekilde toplamda 6 bin Türk Lirası para iadesi yapılacağı belirtildi. Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre ING Mobil’den ING’li olarak Turuncu Ekstra programına katılım sağlayan Turuncu Ekstra Banka Kart ile 3 ay boyunca ayda 2 bin Türk Lirası olacak şekilde toplamda en fazla 6 bin Türk Lirası olmak üzere POS harcamalarından yüzde 20’si nakit iade olarak geri alınacak.

T.C. kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 ile bitenlere para iadesi! Hesaplara 6 bin TL yatacak!

KAMPANYA DETAYLARI 2024

Söz konusu kampanya nisan ayında ING Mobil üzerinden ilk defa ING’li olmuş kişiler için geçerli olacak. Yüzleri güldüren kampanyadan Turuncu Ekstra programına kayıtlı ING’liler yararlanabilecek. ING’liler, Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yaptıkları harcamalarının yüzde 20’lik kısmını ayda en fazla 2 bin TL olacak şekilde üç ay boyunca nakit iade alabilecek.

Bir ING’li, söz konusu bu kampanyadan her takvim ayı içinde en fazla 2 bin Türk Lirası, üç ayda toplamda en fazla 6 bin Türk Lirası iade alabilecek.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre ayın 20’sinden sonra ING’li olan müşteriler için ilk harcama dönemi bir sonraki takvim ayı olacak. Örneğin 20 Nisan tarihinde gelen müşteri için 1 Mayıs 2024 – 31 Mayıs 2024 tarihleri harcama dönemi olacak ve nakit iadesini Haziran'da alacak.

Söz konusu kampanyaya Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapılan fiziksel ve online POS harcamaları dahil olmayacak. Ayrıca fatura, vergi ve kurum ödemeleri kampanya kapsamında yer almayacak.