THY Emlak Konut kuralarında son dakika! Sonuçlar hangi tarihte açıklanacak? THY Emlak Konut kura çekim takvimi 2024!

Emlak Konut ve THY Yenişehir Evleri projesinde kura tarihleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut kura çekimi ne zaman yapılacak? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

THY Emlak Konut kuralarında son dakika! Sonuçlar hangi tarihte açıklanacak? THY Emlak Konut kura çekim takvimi 2024!

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları (THY) iş birliğiyle hayata geçirilen ve pek çok kişi tarafından da merakla beklenen Yenişehir Evleri projesinin başvuruları geçtiğimiz Haziran ayında tamamlanmıştı.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde 12 bin 500 adet konut için temel atma işlemleri başlarken projenin 7 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkarılması pek çok kişinin yüzünü güldürümüştü.

Emlak Konut'un Yenişehir evleri Arnavutköy projesi için başvuru yapanlar arasından kura çekimi yapılacak. Peki THY Emlak Konut kuralarında son durum ne? Kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

THY Emlak Konut kuralarında son dakika! Sonuçlar hangi tarihte açıklanacak? THY Emlak Konut kura çekim takvimi 2024!


THY EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY EVLERİ TESLİM

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre İstanbul Havalimanı'na çok yakın konumda inşa edilen Yenişehir Arnavutköy Konutları için çalışmalar hızla devam ediyor. 12 bin 500 konutun yer alacağı projedeki ilk 3 bin konutun teslimlerinin Haziran 2025'te yapılması planlanıyor. 

THY EMLAK KONUT YENİŞEHİR EVLERİ ARNAVUTKÖY PROJESİ

Ev almak isteyenlerin yüzünü güldüren THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy'de İstanbul Havalimanı'na yakın konumda yükseliyor. Sakinlerinin ihtiyaç duyacağı her şey düşünülerek planlanan Emlak Konut Yenişehir Evleri projesinde sosyal alanlardan kültürel alanlara, ibadethanelerinden pazar alanlarına kadar pek çok imkan sunuluyor.

Söz konusu sosyal Konut Projesi kapsamında, kampanyaya yalnızca ilk evini alacaklar müracaat edebildi ve başvuru için herhangi bir ücret alınmadı.

Söz konusu proje için katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, kura çekimi ile hak sahibi olmuş oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle konut alabiliyor. 

THY EMLAK KONUT KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Projeye başvuru yapanların merakla beklediği THY Emlak Konut kura çekimi tarihi henüz belli olmadı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Arnavutköy Yenişehir Evleri Kura çekilişi tarihinin resmi internet sitesi üzerinden açıklanması bekleniyor.