Togg T10X İçin Kaçırılmayacak Fırsat! %0 Faizle Togg Sahibi Olun!

Togg, T10X modeli için sunduğu özel finansman seçeneklerini genişletiyor! Hem uzun hem de standart menzil modellerinde geçerli olan bu kampanya ile 800 bin TL'ye kadar %0 faiz fırsatı sizleri bekliyor. Yeni yazılım güncellemeleriyle donatılan T10X, kişiselleştirilmiş akıllı özellikleri ve konforuyla dikkat çekiyor. Trumore üzerinden 24/7 sipariş verme imkanı ile T10X sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

Togg T10X İçin Kaçırılmayacak Fırsat! %0 Faizle Togg Sahibi Olun!

Togg T10X İçin Heyecan Verici Fırsatlar Sürüyor

Türkiye'nin öncü teknoloji markası Togg, T10X modeli için sunulan finansman avantajlarını genişletiyor. Nisan ayında tanıtılan ve büyük ilgi gören T10X V2 uzun menzil modeli için başlatılan kredi kampanyası, şimdi tüm T10X modellerini kapsayacak şekilde yaygınlaştırıldı. Togg'un sunduğu yeni kampanya kapsamında, T10X V1 uzun menzil ve V1 standart menzil modelleri de dahil olmak üzere tüm T10X serisi, anlaşmalı bankalardan 800 bin TL'ye kadar %0 faiz oranı ve 12 ay vade ile sunuluyor. Ayrıca, bu kampanya sınırlı sayıda araç için geçerli olup, isteyen kullanıcılar için %1,99 faiz oranı ile 30 ay vade seçeneği de bulunuyor.

Yeni Yazılım Güncellemesi ile T10X Daha Akıllı

T10X, en son OTA (Over The Air) ile yüklenen 1.4.0 yazılım güncellemesiyle birçok yeni akıllı özellik kazandı. Araç içi bilgi ve eğlence sistemini daha etkin kullanabilmeniz için ekran artık tam ekran görüntüleme ve farklı renk temaları sunuyor. Ayrıca, kullanıcılar artık oturumlarını yüz tanıma teknolojisi ile daha hızlı ve güvenli bir şekilde açabilirler. T10X'in kişiselleştirme özelliği, aracı kullanan farklı sürücüler için dört farklı profil oluşturulmasına olanak tanıyarak, her profil için uygulama düzeni, ayna ve koltuk ayarları gibi kişisel tercihleri hatırlıyor. İklimlendirme ayarları da yeni yazılım sayesinde önceden programlanabiliyor, böylece sürücüler araçlarına binmeden önce kabinin ideal sıcaklığa ayarlanmasını sağlayabiliyor.

Togg T10X Siparişleri Trumore Üzerinden Kesintisiz Devam Ediyor

Togg T10X için siparişler, Togg'un dijital platformu Trumore üzerinden 7/24 yapılabiliyor. Siparişlerinizi vermek için Apple App Store, Google Play veya App Gallery'den Trumore uygulamasını indirip bir kimlik oluşturmanız yeterli. T10X siparişleri, sipariş sırası ve araç konfigürasyon özelliklerine bağlı olarak hızla işleme alınıyor ve planlanan üretim takvimine göre teslim ediliyor. Bu yıl için çekiliş yapılmayacak olması, isteyen herkesin yeni T10X sahibi olma şansını artırıyor.

Togg T10X İçin Kaçırılmayacak Fırsat! %0 Faizle Togg Sahibi Olun!