TOKİ'den 32 ilde yeni kampanya!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 ilde konut ve 28 ilde iş yeri kampanyası için düğmeye bastı. İşte TOKİ tarafından başlatılan söz konusu kampanya ile ilgili detaylar...

TOKİ'den 32 ilde yeni kampanya!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başlanlığı 28 şehirde iş yeri ve 32 ilde konut satışı için düğmeye bastı. 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre söz konusu satışta peşinat yine yüzde 25 şeklinde olurken vadeler de 72 aya kadar uzayabiliyor. 

Paylaşılan bilgilere göre yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 ilde 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini 13-14 Aralık 2023 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak. 


VADE İMKANI FIRSATI

Paylaşılan bilgilere göre alıcılar söz konusu konutlara, yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile iş yerlerine ise yüzde 25 peşinat 48 ay vade ile sahip olabilecek. 

Merakla beklenen açık artırma, konutlar için 13 Aralık 2023 Çarşamba, iş yerleri için 14 Aralık 2023 Perşembe günlerinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 32 ilde yeni kampanya!

Söz konusu açık artırmalar, Ankara The Green Park Hotel Çukurambar ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Ayrıca internetten üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek. 

Yine verilen bilgilere göre alıcılar, Gümüşhane, Adana, Ağrı, Ankara, Şanlıurfa, Aydın, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak şehirlerinde satışa çıkarılan evlere yüzde 25 peşinat 72 ay vadeyle sahip olabilecek. Ayrıca verilen detaylara göre  Giresun, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Kocaeli, İzmir, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Çorum, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gümüşhane, Hatay,  Kars, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Niğde, Ordu, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon illerinde satışa sunulan iş yerleri de yüzde 25 peşinat ile 48 ay vadeyle alınabilecek.