Ümitcan Uygun'un babası Durak Uygun kimdir? Ne iş yapıyor? Mesleği ne?

Son dönemlerde oldukça gündemde olan Ümitcan Uygun ile ilgil iyeni bir gelişme ortaya atıldı. Ümitcan Uygun'un babası Durak Uygun kimdir? Ne iş yapıyor?

Ümitcan Uygun'un babası Durak Uygun kimdir? Ne iş yapıyor? Mesleği ne?

Son dönemlerde oldukça gündemde olan Ümitcan Uygun ile ilgil iyeni bir gelişme ortaya atıldı. Ümitcan Uygun’un babası Durak Uygun kimdir? Ne iş yapıyor? Mesleği ne?

Ümitcan Uygun’un babası Durak Uygun kimdir? Ne iş yapıyor? Mesleği ne? gibi sorular dünden beri internette bir çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medyadan yaptığı 50 tweetlik paylaşımda çarpıcı iddialarda bulundu. Peker, kamuoynun uzunca bir süredir tartıştığı Aleyna Çakır’ın “ölümüyle” ilgili bir numaralı şüpheli konumunda olan Ümitcan Uygun dosyasını açtı.

Ümitcan Uygun'un babası Durak Uygun kimdir? Ne iş yapıyor? Mesleği ne?

Aleyna Çakır cinayetinin şüphelisi olarak görülen Ümitcan Uygun yeni sevgilisinin de ölü bulunması sebebi ile geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı.

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen, geçen yıl 3 Haziran’da Keçiören’deki evinde boynunda iple ölü bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun’un, daha önce Sema Esen’e şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler ise ölümünden kısa süre sonra sosyal medyada yer aldı.

Bunun üzerine Esen’in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Ümitcan Uygun, polis ekiplerince gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Günlerce televizyon programına katılan Sema Esen’in ailesi, kızlarının ölümünden Ümitcan Uygun’u sorumlu tuttu.

Soruşturma kapsamında Ankara Adli Tıp Kurumu’nca düzenlenen raporda Sema Esen’in tırnaklarında doku ve vajinal frotisinde sperm bulundu. Soruşturmayı yürüten savcılık, Esen’in ölümüyle ilgili iddialar üzerine dosyayı, ayrıntılı rapor hazırlaması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Hazırlanan raporda Sema Esen’de tespit edilen doku ve sperm örneğinin aynı kişiye ait olduğu belirtildi.

Ümitcan Uygun’un sevgilisi olarak adı geçen ve geçtiğimiz günlerde evinde ölü bulunan Esra Hankulu olayı sonrası Ümitcan Uygun’un gözaltına alınması sonrası, Sema Esen’in Kırşehir’in Kaman ilçesinde yaşayan babası Mehmet Esen, olaya tepki gösterdi. Esen, “Ümitcan Uygun’u hapisten çıkardınız. Elin çocuğunu öldürmüş. Ben bunu hapisten çıkarmayın demedim mi? Gördünüz mü? Elin ciğerini yaktı. Benim de ciğerimi yaktı. Adaletin böyle mi olması gerekiyor? Adalete sahip çıkın. Bu seri katilleri ne zaman yakalayacaksınız? Daha kaç tane can yakacaklar? Bunlar benim canımı yaktıktan sonra bir tane daha can yaktılar” diye konuştu.

Ümitcan Uygun'un babası Durak Uygun kimdir? Ne iş yapıyor? Mesleği ne?

Ümitcan Uygun kimdir?

Ümitcan Uygun Aleyna Çakır’ın sevgilisi olarak gündeme geldi. Ankara’da yaşayan Ümitcan Uygun, aslen Yozgat Yerköylüdür.Ümitcan Uygun’un adı kız arkadaşı Aleyna Çakır’ın öldüğü olayda adı geçmiştir.Twitter’da Çakır’ı bayılana kadar dövdüğü videonun ortaya çıkmasıyla gündeme gelmişti. Ümitcan Uygun, paylaşımlarında elindeki paralarla, lüks arabalarla poz verirken görülüyor.

Ümitcan Uygun'un babası Durak Uygun kimdir? Ne iş yapıyor? Mesleği ne?

Ümitcan Uygun’un babası Durak Uygun kimdir?

Durak Uygun bahsi geçen şahıs Ümitcan Uygun’un babasıdır. Ankara Umum Ayakkabıcılar ve Çantacılar Odası başkanlığı yapan Uygun’un Ankara’da çok sayıda siyasetçi ve bürokratlarla fotoğraf çektirdiği de sosyal medyada gündem oldu.Ankara Ayakkabıcılar ve Çantacılar Esnaf Odası Başkanı olan Durak Uygun, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Ankara Bilimum Kunduracılar Kredi Kooperatifi’ne aday olduğunu da duyurmuştu.

Durak Uygun’un İç İşlerş Bakanı Süleyman Soylu ile ve MHP lideri Devlet Bahçeli ile birlikte fotoğrafları ortaya çıktı.