Ünal Pala cenaze töreni ne zaman? Nerede? Saat kaçta? Ünal Pala cenazesi nereden kaldırılacak?

Dün Türkiye'yi kahreden haber gelmişti. İş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala geçirdikleri kaza sonucunda yaşamlarını yitirmişti. Ünal Pala cenaze töreni ne

Ünal Pala cenaze töreni ne zaman? Nerede? Saat kaçta? Ünal Pala cenazesi nereden kaldırılacak?

Dün Türkiye’yi kahreden haber gelmişti. İş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala geçirdikleri kaza sonucunda yaşamlarını yitirmişti. Ünal Pala cenaze töreni ne zaman? Nerede? Saat kaçta? Ünal Pala ve eşinin cenazesi nereden kaldırılacak?

Ünal Pala cenaze töreni ne zaman? Nerede? Saat kaçta? Ünal Pala cenazesi nereden kaldırılacak merak ediliyor. Bodrum Torba’da geçirdikleri elim kaza sonucu hayatlarını kaybeden Ünal Pala ve eşinin cenaze töreni programı ise araştırılmaya başlandı. Ünal Pala cenaze töreni ne zaman? Nerede? Saat kaçta? Ünal Pala cenazesi nereden kaldırılacak?

Ünal Pala cenaze töreni ne zaman? Nerede? Saat kaçta? Ünal Pala cenazesi nereden kaldırılacak?

Önceki gece Muğla’nın Bodrum ilçesinde, ünlü iş insanı Ünal Pala(52) ve eşi Evrim Pala(47) sürat teknesinin kayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitirdi. Çiftin kızları Mina ise olayı hafif yaralı olarak atlattı. Çarpmanın etkisiyle savrulan teknede Pala çifti ağır yaralanmıştı Kızları Mina ise denize düşmüştü Bir süre sonra Çevredekilerin yardımıyla Mina sudan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Hastanede tedavisi süren Mina Pala’nın durumunun iyi olduğu belirtildi. Hatta sonrasında Sağlık durumu iyi olan Mina Pala, tedavisinin ardından taburcu edildi. Pala çiftinin cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ancak Ünal Pala cenaze töreni ne zaman? Nerede? Saat kaçta? Ünal Pala cenazesi nereden kaldırılacak merak ediliyor. Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Olay böyle meydana gelmiş!

Kazanın Pala çiftinin kızları Mina ile sürat teknesiyle açıkta demirli olan yatlarına dönerken meydana geldiği öğrenildi. Öte yandan, kazadan yaralı kurtulan Mina Pala’nın çarpma sırasında denize düştükten sonra yaklaşık olarak 150 metre yüzdüğü, ardından da çevredekiler tarafından fark edilip, sudan çıkarıldığı ortaya çıktı.

Cenaze nerede ne zaman defnedilecek?

Ünlü iş insanı Ünal Pala (52) ile eşi Evrim Pala’nın (47) cenazeleri, Ankara’ya gönderildi. Çiftin cenazeleri, yarın Kahramankazan ilçesinde toprağa verilecek. İzmir Mahallesi Camii’nde öğle vakti cenaze namazı kılınacak.