Ünlü ekonomistten son dakika uyarısı geldi: ‘Satmayan zarar eder’

Yatırımcılar sert dalgalanmaların yaşandığı piyasaları yakından takip ederken özellikle de ünlü ekonomistlerin açıklamalarını da merakla bekliyor. Bu kapsamda ünlü ekonomistten yatırımcılara yeni uyarı geldi. İşte o açıklamalar…

Ünlü ekonomistten son dakika uyarısı geldi: ‘Satmayan zarar eder’

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, yatırımcıların yakından takip ettiği piyasalarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut açıklamalarında yatırım araçları arasında özellikle o araca değindi. Ünlü ekonomist açıklamasında Öyle ki “satmayan büyük zarar edecek” diyerek öngörülerini paylaştı.

Ünlü ekonomistten son dakika uyarısı geldi: ‘Satmayan zarar eder’


ALTIN VE DÖVİZDE KAYIPLAR YAŞANIYOR

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatları son günlerde düşüş gösterirken bu sabaha 2 bin 390 TL seviyelerinde başladı. Verilen bilgilere göre diğer taraftandDün altının ons fiyatında ve dolar kurunda düşüşler yaşanarak gram altın günü 2 bin 397 TL ile kapattı. 2 bin 400 TL'nin üzerine çıkan rekor artış sonrası gelen bu sert düşüş yatırımcıları da oldukça endişelendirdi.

Yaşanan bu durum yalnızca altın için değil döviz içinde geçerli oldu. Öyle ki dün düşüş eğiliminde olan dolar/TL, günü, önceki kapanışının yüzde 0,3 altında 32,3733'ten tamamladı.

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN SON DAKİKA UYARISI

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yatırım araçlarına ilişkin önemli uyarılar yaptı ve özellikle Bitcoin’e dikkati çekerek şunları dile getirdi: “Bitcoin kırıldığı zaman yükselişin tersi bir düşüş gelirse de 52 bin dolara kadar gelir. Özellikle altcoinlerde uzak durunalt altcoinleri satın yoksa çok büyük zarar edersiniz. Burada gerçekten hiç işe yaramaz.”