ÜNLÜ MODACI VE SUNUCU MALDİVLER'DE EVLENDİ...

Sırp asıllı ünlü modacı Ivana Sert maldivlerde evlendi. Sert bir süredir birlikte olduğu turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile Maldivlerde nikah masasına

ÜNLÜ MODACI VE SUNUCU MALDİVLER'DE EVLENDİ...

Sırp asıllı ünlü modacı Ivana Sert maldivlerde evlendi. Sert bir süredir birlikte olduğu turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile Maldivlerde nikah masasına oturdu. İvana Sert ilk evliliğini 2004 yılında Yurdal Sert ile gerçekleştirmiştir. 2013 yılında boşanan çiftin Ateş adında oğulları bulunmaktadır.

Tatil için gittikleri Maldivlerde nikah masasına oturan Sert ve Dermenci’nin nikah törenine İvana Sert’in Yurdal Sert ile olan evliliğinden dünya gelen oğlu Ateş’te katıldı. Davetlilerin arasında İvana Sert’in anneside yer aldı. Genel olarak katılımın az olduğu nikahta çiftin yakınları yer aldı.

Sade bir nikahla evlenen 42 yaşındaki güzel modacı şıklığı ile göz kamaştırdı. Bu sürpriz nikah ve İvana Sert’in şıklığı sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz haftalarda corona virüse yakalanıp atlatan güzel sunucunun formda görünümü gözlerden kaçmadı.