WhatsApp'ın yeni özelliği ortalığı fena karıştıracak! Resmen bir dönem kapanıyor!

En çok kullanılan sohbet uygulamaları arasında yer alan WhatsApp’ın yeni bir özellik üzerinde çalışıldığı açıklandı. Söz konusu bu yeni özellik kapsamında resmen bir dönem geride kalacak. İşte o yeni özellik ile ilgili detaylar...

WhatsApp'ın yeni özelliği ortalığı fena karıştıracak! Resmen bir dönem kapanıyor!

En çok kullanılan sohbet uygulamaları arasında yer alan WhatsApp’ın yeni bir özellik üzerinde çalışıldığı kaydedildi. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre söz konusu bu yeni özellik Beta sürümü üzerinde ortaya çıktı. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre WhatsApp kullanıcı isimleriyle arama yapma özelliğini tanıttı. Smz konusu bu yeni özellik sayesinde numara paylaşma alternatifi de kullanıcılara sunulacak. Ayrıca yine verilen detaylara göre kullanıcı ismine dayalı olarak arama özelliği, WhatsApp üzerinden daha kolay bulunabilirlik imkanı da sağlayacak.

Yine söz konusu konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre bu özellikle, kullanıcıların kişisel telefon numaralarını paylaşmasıyla beraberinde gelen açık riskleri de azaltması üzerinde duruluyor. 

WhatsApp'ın yeni özelliği ortalığı fena karıştıracak! Resmen bir dönem kapanıyor!


WHATSAPP'IN YENİ ÖZELLİĞİ BETA SÜRÜMÜNDE ORTAYA ÇIKTI

En çok kullanılan sohbet uygulamaları arasında yer alan WhatsApp’ın geliştirmiş olduğu bu özellik kapsamında, kullanıcı isimlerinin geniş çaplı biçimde ne zaman kullanılmaya başlayacağına dair henüz bir zaman çizelgesi belirlenmedi. Fakat söz konusu bu özellik altı aydan fazla zamandır geliştirilen özellikler arasında yer alıyor. Bu nedenle yakın zamanda sabit kanala ulaşması da beklenenler arasında. 

Ayrıca yine verilen detaylara göre WhatsApp sürekli olarak yeni özellikleri bünyesine eklemesine karşın çoğunlukla rekabet yakalamakta oldukça geç kalıyor. Gruplarda sesli sohbet odalarının tanıtımı veya diğer anlık mesajlaşma uygulamaları gibi uzun bir zamandır var olan kanallar ve topluluklar gibi hizmetlerin getirilmesi bunlara örnek olarak verebilir.