Yastık altında altını olanlara müjde! Resmen açıklandı!

Peki İslam Memiş altın ile ilgili hangi açıklamaları yaptı? İslam Memiş altın ile ilgili neler söyledi? İşte İslam Memiş'in açıklamaları…

Yastık altında altını olanlara müjde! Resmen açıklandı!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken ve her dediği tek tek çıkan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Peki İslam Memiş altın ile ilgili hangi açıklamaları yaptı? İslam Memiş altın ile ilgili neler söyledi? İşte İslam Memiş’in açıklamaları…

Medyatava’da yer alan habere göre, Piyasa Kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, reşat altın sahiplerine müjdeli haberi verdi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, İslam Memiş’ten yastık altındaki altın sahipleri için çağrı geldi. İslam Memiş, konu ile ilgili olarak ‘desteklemiyorum’ uyarısını yaptı.

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten bu defa da özellikle reşat altın sahiplerini ilgilendiren bir son dakika açıklaması geldi.

Konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, reşat altını olanlara müjdeyi verdi fakat çok önemli de bir not düştü: Bu sisteme girmediğini desteklemediğini daha önce de söyleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medya üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında yastık altındaki altınlara değindi.

İslam Memiş, yastık altındaki fiziki altınların ekonomiye kazandırılması için bankalar tarafından ya da yeni sistem kadsis ile anlaşmalı olan kuyumculardan altın hesabına geçebileceğini dile getirerek, fakat sarrafiye grubundaki Reşat altınların kabul edilmediğini söyledi.

Yastık altında altını olanlara müjde! Resmen açıklandı!

İslam Memiş yaptığı açıklamada çünkü basımı yasak, ticareti serbestti.Atölyeler de suç olmasın diye 21 ayar ya da daha düşük basıyordu. Artık Darphane 22 ayar Reşat altın üretimine başladığı için parekende satışlarda Reşat altın mevcuttur. Yani, Reşat altınlarınız artık 22 ayar.” diyerek, hal böyle olunca sistemin artık yastık altındaki fiziki 22 ayar Reşat altınları da kabul edeceğini söyledi.

Ayrıca İslam Memiş yaptığı açıklamada kendisinin bu sisteme girmediğini ve desteklemediğini kaydederek, “Sadece bu sisteme girecek olanlara bilgilendirme için bunları yazdım.” dedi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM, GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR 6 AĞUSTOS 2022

Açıklanan resmi rakamlara göre, gram altın fiyatları 6 Ağustos Cumartesi günü 1.025,29 Türk Lirası alış ve 1.036,13 Türk Lirası satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.