Ziraat Bankası hesaplara 1.500 TL yatıracak! Son tarih 31 Mayıs!

Bankalar geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da kampanyalarını peş peş açıklarken bir yeni kampanya müjdesi de Ziraat Bankası'ndan geldi. İşte Ziraat Bankası'nın Mayıs 2024 kampanyası detaylar...

Ziraat Bankası hesaplara 1.500 TL yatıracak! Son tarih 31 Mayıs!

Ülkemizin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, bu aya ayına özel olarak başlattığı kampanyalarını peş peşe duyuruyor. Verilen detaylara göre başlattığı kampanyalarla müşterilerine indirim, artı taksit ve Bankkart Lira gibi avantajlar sunan banka, yeni kampanyası kapsamında 1.500 TL vereceğini müjdeledi.

Ziraat Bankası tarafından konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Bankkart’ın kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile proluckycomtr'den gerçekleştirilecek olan scooter alışverişe anında yüzde 60 İndirim uygulanacak ve 1.500 Türk Lirası Bankkart Lira hediye edilecek.

Ziraat Bankası, yüzleri güldüren bu kampanya için son tarihi 31 Mayıs 2024 olarak açıkladı. 

Ziraat Bankası hesaplara 1.500 TL yatıracak! Son tarih 31 Mayıs!

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA DETAYLARI


Söz konusu kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkartcomtr'den ya da SMS ile katılım sağlanabilecek kısa mesaj ile kampanyaya katılım sağlayabilmek için Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonunuzdan LUCKY yazarak 4757'ye kısa mesaj atmak yeterli olacak.

Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerekecek. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler söz konusu bu kampanyadan yararlanamayacak.

İndirimden yararlanabilmek için "ZBLUCKY" indirim kodunun proluckycomtr'de ürün sepete eklendikten sonra ödeme sayfasında bulunan "İndirim Kodu" alanına girilmesi gerekecek. İndirim kodunun girilmesinin ardından Bankkart ile ödeme yapılması durumunda indirim anında uygulanacak, sonradan indirim yapılamayacak.

Yine verilen detaylara göre söz konusu kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 2 Haziran 2024'teBankkart'a yüklenecek. Ayrıca söz konusu bankkart Liralar 2 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecek ve kullanılmayan Bankkart Liralar 3 Temmuz 2024'te silinecek.