Ziraat Bankası hesaplara emekli maaşına ek tam bu kadar yatırıyor! Ziraat Bankası promosyon 2024!

Emekli promosyonları pek çok kişi tarafından merak edilip araştırılırken, Ziraat Bankası da emekli promosyon rakamını duyurdu. İşte Ziraat Bankası promosyon 2024 detayları...

Ziraat Bankası hesaplara emekli maaşına ek tam bu kadar yatırıyor! Ziraat Bankası promosyon 2024!

Milyonlarca emekli bankaların hesaplara yatıracağı promosyon ödemeleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Paylaşılan bilgilere göre ek gelir sağlamak için promosyon ödemesi almak isteyen emekli vatandaşlar kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'nın emekli promosyon ödemeleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

Emeklilerin yeni banka promosyonları için başvurular hız kesmeden devam ederken, kamu bankaları, emeklilere 8 bin TL ile 12 bin TL arasında değişen promosyon ödemeleri veriyor.

Peki Ziraat Bankası emeklilere ne kadar promosyon ödemesi veriyor? Ziraat Bankası Nisan 2024 promosyon ödemesi için nasıl ve nereden başvuru yapılabilir? Ziraat Bankası emekli promosyonu hesaplara ne zaman yatırılıyor?  İşte Nisan 2024 Ziraat Bankası emekli promosyonu detayı...

Ziraat Bankası hesaplara emekli maaşına ek tam bu kadar yatırıyor! Ziraat Bankası promosyon 2024!

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON NİSAN 2024

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Banka aracılığıyla alan müşterilere 12 bin liraya kadar promosyon veriyor. 

Söz konusu promosyonlar 3 seneliğine peşin olarak veriliyor ve 2022 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuru yapılabilme imkanı sağlanıyor.

Emekli maaşlarını Ziraat Bankası ile alan vatandaşların promosyon ödemesinden yararlanabilmesi için maaş ödemelerini 3 senelik bir başvuru yapması gerekli.


ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU BAŞVURUSU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Ziraat Bankası aracılığıyla promosyon ödemesi almak isteyen emekli vatandaşlar söz konusu başvurularını şubeler, internet şubesi, Ziraat Mobil, ATM'ler, SMS ve müşteri iletişim merkezi aracılığıyla gerçekleştirebiliyor. Verilen bilgilere göre bu çerçevede, 4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bırakarak "TC Kimlik Numarası"nı yazarak SMS yollayan müşteriler müşteri iletişim merkezi tarafından aranıyor ve konu ile ilgili olarak onayları alınıyor. 

Ayrıca yine verilen detaylara göre Ziraat Bankası'ndan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilere verilecek olan promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanarak yatırılıyor.