Ziraat Bankası’ndan kırmızı kodla son 5 gün uyarısı! Hesaplara tam 7 bin 500 TL yatacak!

Ziraat Bankası, bu aya özel olarak başlattığı kampanya kapsamında müşterilerinin hesabına tam 7 bin 500 TL yatıracağını duyurmuştu. Peki Ziraat Bankası'nın Nisan 2024 kampanyası için kampanya şartları neler, kimler 7 bin 500 TL alacak?

Ziraat Bankası’ndan kırmızı kodla son 5 gün uyarısı! Hesaplara tam 7 bin 500 TL yatacak!

Yeni kampanyalarına hız kesmeden devam eden Ziraat Bankası, her ay olduğu gibi nisan ayı kapsamında da pek çok yeni kampanya başlatmıştı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu kapsamda, söz konusu kampanyaya katılım sağlayan müşterilere indirim, artı taksit ya da hediye lira gibi birçok ödül de verildi.

Aktarılan bilgilere göre son olarak, tatil sezonuna yönelik olarak başlatmış olduğu kampanyayla müşterilerine 7 bin 500 TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası kampanyanın 30 Nisan 2024 tarihine sona ereceğini ve son 5 gün kaldığı için söz konusu kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin acele etmesi gerektiğini açıkladı.

Ziraat Bankası’ndan kırmızı kodla son 5 gün uyarısı! Hesaplara tam 7 bin 500 TL yatacak!

Zirata Bankası'nın paylaştığı bilgilere göre Bankkart'ın kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile Coral Travel'da tek bir seferde yapılacak 25 bin TL-49 bin 999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 2 bin 500 TL Bankkart Lira, 50 bin TL -99 bin 999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 5 bin TL Bankkart Lira, 100 bin TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişinize 7 bin 500 TL Bankkart Lira hediye edilecek.


KAMPANYA DETAYLARI NİSAN 2024

Pek çok kişinin yüzünü güldüren söz konusu bu kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanıyor. SMS yolula kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonundan CORAL yazarak 4757'ye SMS göndermek yeterli olauyor.

Söz konusu bu kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre ticari kartlarda asıl kart sahibinin kampanyaya katılması ve asıl karta bağlı ek kartlarla harcama gerçekleştirilmesi halinde söz konusu kampanyadan faydalanılabilecek.

Bireysel ve Ticari Ek kartlar ile gerçekleştirilek harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil olurken ayrıca bir de söz konusu kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması da gerekecek.