Aşka Düşman dizisi nerede çekiliyor? TV8 Aşka Düşman çekim yeri ve oyuncu kadrosu!

TV8’in merakla beklenen yeni dizisi Aşka Düşman dizisinin nerede çekildiği izleyicilerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. İşte söz konusu dizinin oyuncu kadrosu ve çekim yerleri...

Aşka Düşman dizisi nerede çekiliyor?  TV8 Aşka Düşman çekim yeri ve oyuncu kadrosu!

TV8’in merakla beklenen yeni dizisi Aşka Düşman, dram ve aşk türünde bir yapım olarak bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Başrollerinde Nazan Kesal, Cem Yiğit Üzümoğlu, Buse Meral, Ebru Aykaç ve Merve Nur Bengi'nin bulnduğu ve merakla beklenen yeni dizi, Acun Medya tarafından yapılıyor. 

Aşka Düşman dizisi, geçtiğimiz günlerde ekranlara gelen tanıtım fragmanıyla büyük ilgi uyandırdı. Peki, Aşka Düşman dizisi nerede çekiliyor? İşte Aşka Düşman çekim yeri...

Aşka Düşman dizisi nerede çekiliyor?  TV8 Aşka Düşman çekim yeri ve oyuncu kadrosu!

TV8 AŞKA DÜŞMAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelen Aşka Düşman dizisi, Ekim ayında Bodrum'da çekimlerine başlandı. Dizinin çekimleri, hem Muğla'da hem de İstanbul’un sokaklarında hem de özel bir plato kullanılarak yapılıyor. Paylaşılan bilgilere göre İstanbul, hem tarihi hem de kültürel zenginliğiyle dizi çekimleri için sıkça tercih edilen bir kent. Aşka Düşman dizisinde de İstanbul’un farklı semtlerini kullanılıyor.

AŞKA DÜŞMAN DİZİSİ ÇEKİM YERİ

Geçtiğimiz günlerde ekranlara gelen fragmanıyla dikkat çeken Aşka Düşman dizisinin çekimleri için özellikle Üsküdar, Beşiktaş, Sarıyer, Galata ve Beykoz gibi semtler tercih edildi.