Bu diyet haftada 5 kilo verdiriyor! Tarçınlı su diyeti!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte herkes kilo verme derdine düştü. Özellikle hızlı kilo vermek şu aylarda olukça önemli. Bu diyet haftada 5 kilo verdiriyor!

Bu diyet haftada 5 kilo verdiriyor! Tarçınlı su diyeti!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte herkes kilo verme derdine düştü. Özellikle hızlı kilo vermek şu aylarda olukça önemli. Bu diyet haftada 5 kilo verdiriyor! Tarçınlı su diyeti!

Bu diyet haftada 5 kilo verdiriyor! Tarçınlı su diyeti hakkında bilinmeyenleri araştırdık. Tatil zamanı geldi çattı. Bayram tatilinde yoğunluklar başlayacak. Bir çok kişi fazla kilolarından kurtulup yaza fit bir başlangıç yapmak istiyor. Bunun için de uzun uzadıya diyetler malesef ki Türk halkına hep zor geliyor.

Vatandaşlar merak ediyor. Tarçınlı su diyeti gerçekten çok fazla kilo verdiriyor mu? Tarçınlı su diyeti hakkında tüm bilinenleri sizler için araştırdık.

Yaz aylarında diyet daha bir önem kazanıyor. Zayıf olmak zinde olmak oldukça önemli. Peki ama bu mümkün mü? Fazla kilolardan kurtulmak herkesin yapabileceği bir şey mi? Son zamanlarda Tarçınlı su diyeti son dönemde oldukça fazla konuşuluyor.

Bu diyet haftada 5 kilo verdiriyor! Tarçınlı su diyeti!

Fazla kilolarından kurtulmak isteyen kadın, erkek – genç, yaşlı fark etmeksizin tüm bireyler her yolu deniyor. Bu yollardan bazıları sağlıklı olsa da bazıları, oldukça kötü sonuçlara yol açıyor. Sağlıklı bir şekilde, haftada 4 ila 5 kilo arasında kilo vermek bu diyetle mümkün. Tarçınlı su diyeti son dönemde oldukça popüler oldu. İhtiyacınız olan tek şey, tarçın. Tarçınlı su ile haftada 5 kilo birden verebileceksiniz.

Öncelikle çok sevilen ve Türk mutfağında sıklıkla kullanılan baharatlardan bir tanesi olan tarçın, büyük bir antioksidan deposudur. Enfeksiyonlara karşı koruma sağlayan tarçın, diyabet hastaları için de vazgeçilmez bir yardımcıdır. Ayrıca kolesterole de iyi gelen tarçın, kilo vermeye yardımcıdır. Tarçın açlık krizlerinin önüne geçerek tatlı ihtiyacımızı da karşılar.

Tarçınlı su hazırlamak için gerekli malzemeler şunlardır;

1 su bardağı içme suyu
1 tatlı kaşığı tarçın

Tarçınlı su hazırlanışı;

Öncelikle Bir su bardağı suyu bir cezve ya da bir tencereye dökün. İçerisine bir tatlı kaşığı tarçını ekleyin ve güzelce kaynatın. Bu karışımı sabahları aç karna bir bardak ya da gece yatmadan önce bir bardak olacak şekilde 15 gün boyunca için. Ancak 15 gün sonunda kesinlikle ara vermeniz gerekiyor.