Canan Karatay yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu! Her gün 1 kaşık yerseniz…

Yaptığı açıklamalar, tavsiye ettiği diyetler ve son zamanlarda özellikle Coronavirüs hakkında söyledikleri ile gündemden düşmeyen Canan Karatay’dan yine bomba etkisi yapacak sözler! Detaylar haberimizde…

Canan Karatay yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu! Her gün 1 kaşık yerseniz…

IQ, son zamanlarda herkesin açıklama yaptığı bir konu haline gelmişken bir açıklama da Canan Karatay’dan geldi. IQ geliştiren bir formül veren Canan Karatay, birbilenesorduk.com’da yer alan habere göre, açıklamalarına şu şekilde devam etti.  Her sabah aç karnına tüketilebilecek bir besin kaynağı olan kaya tuzu, son derece sağlıklıdır ve aşırıya kaçmamak şartıyla düzenli bir şekilde tüketilebilir. Saf bir formda bulunan kaya tuzu, rafine işlemlerinden geçmediği için çok daha sağlıklıdır. Kaya tuzu, insan vücudunun gereksinim duyduğu 92 adet elementin tam olarak 84 tanesini kendi bünyesinde barındırıyor. Her daim yaptığı açıklamalarla çok konuşulan isim olan Doktor Canan Karatay açıklamalarını sürdürdü. 

Herkesin merak ettiği soru: Kaya tuzu sağlıklı mıdır?

Kanserin aslında korkulacak kadar kötü bir hastalık olmadığını, sadece adının insanlara korkunç geldiğini söyleyen Canan Karatay, “Kanser de aynı grip olduğumuz zamanlardaki gibi vücutta bağışıklık sisteminin çöktüğünü ve hastalığa davetiye çıkardığını gösterir. Bağışıklık sistemini güçlü tutarsak ne kanser oluruz ne de grip oluruz. Hastalıklar bizden uzak olur.” diye konuştu.

Canan Karatay yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu! Her gün 1 kaşık yerseniz…

Kaya tuzu ömrü uzatır mı?

Kaya tuzunun son derece sağlıklı bir besin kaynağı olduğunu söyleyen Canan Karatay, mineral açısından çok zengin olduğunu ve kimyasal işlemlere maruz kalmadığının da altını çizdi. Kaya tuzunun zihinsel gelişimde çok önemli bir yeri olduğunun da altını çizen Karatay, kaya tuzunun önemini vurgulamaya devam etti. 

“Kaya tuzu, zannedilenin aksine tuz değildir ve de tansiyonu yükseltmez. İnsan vücudunun çalışması için 92 elemente ihtiyaç duyulurken 84’ü bozulmamış olarak kristal kaya tuzunun içeriğinde bulunur. Ömrü uzatmaya, dinçleştirmeye, güç ve kuvvet kazandırmaya olanak sağlar. Bugün iki bin yaşındaki zeytin ağacı meyve vermeye devam ediyor çünkü kaya tuzuyla besleniyor.” diyerek kaya tuzunun önemini vurguladı. 

Canan Karatay yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu! Her gün 1 kaşık yerseniz…

Mutlaka zeytinyağı tüketin! 

En sağlıklı meyvenin zeytin olduğunu ve günde 30 tane zeytin tüketilmesini söyleyen Canan Karatay, soğuk sıkım zeytinyağının kanser hücrelerini öldürmeye faydası olduğunu ve aynı zamanda zihin açıcı etkisi olduğunu söyledi. Sağlıklı bir ömür sürmek için her sabah bir fincan zeytinyağı içilmesinin önemini vurgulayan Canan Karatay, “Zeytinyağı ana sütünün aynısıdır. Yüz gram ana sütünde ne varsa yüz gram soğuk sıkım zeytinyağında da o vardır. Küçüklere süt veriyorsak büyüklere de zeytinyağı vereceğiz” şeklinde konuştu