Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğünü ne kadara mal oldu? Hemen bu dudak uçuklatan bu rakama bakın!

Twitter gündemine bomba gibi düşen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğünü ne kadara mal oldu? Siz de hemen dudak uçuklatan bu rakama bakın...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğünü ne kadara mal oldu? Hemen bu dudak uçuklatan bu rakama bakın!

Nikah masasına oturmaya hazırlanan güzel oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç'un nikahı ertelenmişti. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, merakla beklenen düğün için hazırlanan davetlilere geçtiğimiz günlerde son dakika bir erteleme haberi gitti.

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, nikah masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un nikahı hava şartları nedeniyle ertelendi.

Peki twitter gündemine bomba gibi düşen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğünü ne kadara mal oldu? Siz de hemen dudak uçuklatan bu rakama bakın...

Posta gazetesinin aktardığı son dakika gelişmelerine göre, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti geçtiğimiz 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik kararı aldıkları Sarıyer'deki bir otelde saat 19.00'da nikah masasına oturacaktı. 

Yine verilen detaylara göre, güzel oyuncu Demet Özdemir kına gecesi, nişanlısı Oğuzhan Koç da bekarlığa veda partisi ile gündeme gelmişti. Fakat mega kent İstanbul'da beklenen yoğun yağış sebebiyle düğün pazar gününe çekildi.

demet-ozdemir-oguzhan-koc-dugun

DEMET ÖZDEMİR VE OĞUZHAN KOÇ'UN DÜĞÜNÜ NE KADARA MAL OLDU?

Peki twitter gündemine bomba gibi düşen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğünü ne kadara mal oldu? Siz de hemen dudak uçuklatan bu rakama bakın...

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre toplamda 600 davetlinin katılması beklenen yılın düğününün maliyeti de dudak uçuklattı. Verilen detaylara göre, çiftin hayranlarının merakla beklediği düğün yaklaşık olarak 4 milyon TL'ye mal oldu. Yine verilen bilgilere göre, çiftten Oğuzhan Koç arkadaşlarıyla geçtiğimiz akşam bir bekarlığa veda partisi yaptı. 

Gecenin geç saatlerine kadar hız kesmeden süren partiye, İbrahim Büyükak, Eser Yenenler ve çok sayıda ünlü konuk katılım sağladı. 

Yine verilen detaylara göre, söz konusu gecenin sonunda Demet Özdemir partiyi bastı ve söz konusu partideki tüm erkekler Demet Özdemir maskesi takarak Oğuzhan Koç ile birlikte poz verdi.

DEMET ÖZDEMİR 3 GELİNLİK GİYECEK

Güzel oyuncu Demet Özdemir merakla beklenen düğünde Eda Güngör ve Nihan Peker imzalı iki özel tasarım ve bir de Alexander McQueen marka olacak şekilde toplam değeri 200 bin Türk Lirası olan 3 gelinlik giyecek.

Yine aktarılan detaylara göre, güzel oyuncu Demet Özdemir, giydiği gelinliklerden bir tanesini gerçekleştirilen düğün sonrası 15 milyon takipçisi arasından düğünü en yakın olan gelin adayına verecek.