Doktorlar’ın Zenan’ı Melike Güner’in son halini görenler şaşkına döndü! Hemen bakın!

Tüm zamanların en sevilen dizilerinin arasında yer alan Doktorlar dizisinin sevilen doktoru Zenan karakterine hayat veren Melike Güner’in son hali şaşırttı. Bakın sevilen oyuncu hangi yapımda oynuyor?

Doktorlar’ın Zenan’ı Melike Güner’in son halini görenler şaşkına döndü! Hemen bakın!

 

Bir dönemin efsane dizisi Doktor'da hayat verdiği Zenan karakteri ile hafızalarımıza kazınan Melike Güner'in son halini görenler inanamıyor. Ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisiyle ekrana geri döndü. Melike Güner, dizide Çiçek karakterine hayat veriyor. Cnnturk.com’da yer alan haberin içeriğine göre, yayınlandığı döneme damgasını vuran Doktorlar dizisinde canlandırdığı Zenan karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Melike Güner'in son halini görenlerin ağzı açık kalıyor.

 

Uzun zamandır bir projede yer almayan Melike Güner şimdilerde başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın paylaştığı Ömer dizisinde Çiçek karakterini canlandırıyor. Ekmek Teknesi ve Gülbeyaz gibi unutulmaz dizilerde de rol alan Melike Güner, dizide Reşat'ın imamlık yaptığı caminin altında yer alan aşevinde çalışan Çiçek’e hayat veriyor.

 

Fırıncı Nusrettin ve kızlarının hikayelerinin anlatıldığı Ekmek Teknesi adlı diziyle hayatımıza giren Melike Güner ekranların sevilen ve aranılan isimlerinden.

Doktorlar’ın Zenan’ı Melike Güner’in son halini görenler şaşkına döndü! Hemen bakın!

Evli ve iki çocuk annesi olan Melike Güner, Çiçek karakteri için dizide tesettüre girdi. Ünlü oyuncunun son haline sosyal medyada; 'Oyunculuğunuz harika', 'Her rolün hakkını veriyorsun', 'Zenan sana ne oldu?' gibi yorumlar yapıldı.