Ebru Yaşar'ın eski halini görenler gözlerine inanamadı! Resmen bambaşka biri olmuş!

Türk pop arabesk müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Yaşar, yıllar içindeki değişimiyle sosyal medyanın gündeminde. Güzel sanatçının eski halini görenler gözlerine inanamadı. İşte detaylar…

Ebru Yaşar'ın eski halini görenler gözlerine inanamadı! Resmen bambaşka biri olmuş!

 

Türk pop arabesk müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Yaşar, yıllar içindeki değişimiyle sosyal medyanın gündeminde. Ünlü sanatçının eski halini görenler tanımakta zorlandı. Ebru Yaşar, yıllar içerisindeki değişiminin sık sık gündeme gelmesi hakkında daha önce, "Değiştiğim için mutluyum" demişti.

 

İş insanı Necat Gülseven ile mutlu bir evlilik sürdüren Ebru Yaşar, sesi kadar güzelliğiyle de dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcının eski hallerini görenler ise gözlerine inanamadı. Cnnturk.com’da yer alan haberin içeriğine göre, çok sayıda estetik operasyon geçiren Ebru Yaşar'ı gören "Tepeden tırnağa değişmiş" yorumları yaptı. 

Ebru Yaşar'ın eski halini görenler gözlerine inanamadı! Resmen bambaşka biri olmuş!

Estetikli haliyle çok konuşulan Ebru Yaşar'ın eski hali görenleri şoke etti. Geçirdiği operasyonlarla çok farklı bir görünüme sahip olan sanatçının doktoru da oldukça merak edildi. En çok dinlenen kadın sanatçılar arasında yeri alan Ebru Yaşar'ın güzelliği de beğeni topluyor. Ünlü sanatçının estetiksiz hali ise görenleri epey şaşırtıyor. Yıllar içinde çok farklı bir görünüme sahip oldu. Yüzünde bir tek gamzesinin değişmemesi ise takipçilerinin gözünden kaçmadı. Ebru Yaşar bir dönem İbo Show'a konuk olmuş ve estetiksiz halinin ekrana getirilmesi üzerine, "Değişmeyip yerimde saysaydım o zaman yüzüme bakılmazdı. Değiştiğim için mutluyum" demişti.

Ebru Yaşar'ın eski halini görenler gözlerine inanamadı! Resmen bambaşka biri olmuş!

EBRU YAŞAR KİMDİR?

8 Ağustos 1977'de Ankara doğumlu olan Ebru Yaşar, İTÜ Türk Sanat Müziği Bölümü'nden mezun oldu.1999 yılının Şubat ayında İbrahim Tatlıses'in yardımıyla Ebru Yaşar "Seni Anan Benim İçin Doğurmuş" adlı şarkısını piyasaya sürdü. Bu şarkı Türkiye genelinde büyük bir etki yarattı ve sanatçı kendini Türk müzik piyasasında ispatladı. Albüm aynı sene 1 milyon barajını geçerek yılın en çok satan albümü oldu. O zamanlar adı yoğun bir şekilde İbrahim Tatlıses'le anıldı ama iki sanatçı da bu tür yorumları kesinlikle reddettiler ve çok samimi arkadaş olduklarını açıkladılar. 4 sene sonra yani 2003 senesinin Mayıs ayında Yaşar "Aşkımız Buraya Kadar" adlı albümünü çıkardı ve bu albümünden "Aşkımız Buraya Kadar", Yeminim Var" ve "O Değil" gibi birçok hit şarkıya imza attı. 2006 senesinin Haziran ayında Yaşar "Yeşillenirim" adlı albümünü piyasaya sürdü. Bu albüm Ebru Yaşar'ın en çok satan albümlerinden biri oldu. 27 Ekim 2008 tarihinde sanatcı İsmail YK ile düet yaptığı "Seni Seviyorum" adlı şarkıyı piyasaya çıkarmıştır.