Evde kolay Berry Hibiskus yapabilirsiniz! Starbucks Berry Hibiskus orjinal tarifi!

Yaz ayalrının gelmesi ile birlikte herkes soğuk içeceklere saldırıyor. Sizlere o çok sevdiğiniz Starbucks Berry Hibiskus orjinal tarifini vereceğiz. Evde

Evde kolay Berry Hibiskus yapabilirsiniz! Starbucks Berry Hibiskus orjinal tarifi!

Yaz ayalrının gelmesi ile birlikte herkes soğuk içeceklere saldırıyor. Sizlere o çok sevdiğiniz Starbucks Berry Hibiskus orjinal tarifini vereceğiz. Evde kolay Berry Hibiskus yapabilirsiniz. Starbucks Berry Hibiskus orjinal tarifi!

Sıcak havalarda en güzel giden soğuk içeceklerden biri olan Berry Hibiskus ferah ferah çok iyi gelen içeceklerden.

Öncelikle size biraz Hibiskus’un faydalarından bahsetmek istiyorum. İçeriğinde yüksek miktarda C vitamini bulunan hibiskus çayı, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Bu nedenle kış çayı olarak çok fazla tüketilir. Ayrıca bağırsak hareketlerinin artmasında önemli rol oynar. Hibiskus çayı, karbonhidrat emilimini yavaşlatma etkileri gösterir. Hibiskus Sindirim sisteminin çalışmasına yardımcı olur.

Evde kolay Berry Hibiskus yapabilirsiniz! Starbucks Berry Hibiskus orjinal tarifi!

Sevilen kahve zinciri Starbucks’ta en sevilen Berry Hibiskus ferahlatan ve faydalı bir içecek olması ile biliniyor. Ancak şunu unutmamalıdır ki Kronik hastalığa sahip olup ilaç kullananlar, Hamilelik ve emzirme döneminde olan kadınlar, kolesterolü olanlar ve alerjik reaksiyonu bulunanlar uzman görüşüne başvurmadan tüketmemelidir.

Berry Hibiskus orjinal tarifi malzemesi!

1 tatlı kaşığı hibiskus (+ berry)
1 su bardağı sıcak su
2-4 adet yaban mersini
2-4 adet frambuaz
1 çay kaşığı bal
3-4 adet buz kübü

Berry Hibiskus orjinal tarifine göre çayınızın tamemen soğuması çok önemlidir.

Berry Hibiskus orjinal tarifi nasıl yapılır?

Öncelikle Berry hibiscus sıcak su ile 10 dakika demlenir ve daha sonrasında soğutulur. Bir bardağa çayın yarısı boşaltılır içerisine bal, yaban mersini ve frambuaz eklenir. Buzlar ile son dokunuş yapılır ve hazır.