İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi! İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? İşte son dakika detayları!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaza geçirdi. Peki İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? 

İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi! İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? İşte son dakika detayları!

İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi. Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre, Muğla Bodrum Ortakent ile Yalıkavak karayolu üzerinde bugün sabah saatlerinde yaşanan kazada ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in içerisinde yer aldığı VIP minibüs karşı istikametten gelen Gültekin Gülsoy yönetiminde olan kamyonla çarpıştı.

Peki İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunda son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İbrahim Tatlıses'in içerisinde yer aldığı VIP minibüs karşı istikametten gelen Gültekin Gülsoy yönetiminde olan kafa kafaya çarpıştığında söz konusu çarpmanın da  şiddetiyle İbrahim Tatlıses’in içerisinde yer aldığı minibüs çarpışmanın etkisiyle kamyonla beraber şarampole yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarlarıyla  hemen üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri geldi. 

Yine konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, söz konusu minibüs çarpışmadan hemen sonra alev alırken, yoldan geçen vatandaşların yangın tüpleri ile yaptığı müdahaleler sonucunda söz konusu yangın söndürüldü.

Peki İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunda son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, meydana gelen kazada İbrahim Tatlıses'in içerisinde yer aldığı minibüsteki kızı Elif Ada ve iki kişi vatandaşlar ve sağlık ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı ancak İbrajiö Tatlıses ve bir kişi söz konusu otomobilde sıkıştı.

Yine verilen son dakika detaylarına göre, bu arada olay yerine gelen İbrahim Tatlıses’in çocukları Ahmet Tatlıses ile Dilan Çıtak da kurtarma çalışmalarını seyretti.

ibrahim-tatlises-kaza

Yine aktarılan detaylara göre İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses uçuruma indi ve babası İbrahim Tatlıses konuştu. Verilen son dakika bilgisine göre söz konusu kazayı duyanlar ise olay yerine geldi. Ünlü Şarkıcı İbrahim Tatlıses’in yakınları basın mensuplarının olayla ilgili olarak görüntü almasını engellemek amacıyla beyaz branda kullandı

Yine verilen son dakika detaylarına göre, yaklaşık olarak 1,5 saat devam eden çalışmalar sonucu aracın kapıları kesildi ve ünlü türkücü İbrahim Tatlıses sıkıştığı yerden çıkarıldı. Söz konusu kazada hafif bir biçimde yaralanan İbrahim Tatlıses'in ayakta güçlükle durabildiği belirtildi.

Yine verilen detaylara göre, İbrahim Tatlıses ambulansa konuldu ve diğer yaralıların yer aldığı özel bir hastaneye kaldırıldı ve edavi altına alındı. Yine verilen son dakika detaylarına göre, trafik polislerine olay yerinde konuşan kamyon şoförü de “Ben normal seyrediyordum, kaza anında yağış vardı, birden minibüs karşımdan gelerek bana önümden çarptı, bende şok içerisindeyim” dedi.