İclal Aydın zayıflama sırrını açıkladı! Günde sadece 15 dakika bunu yaparak zayıfladı!

Hem oyunculuk hem de yazarlık yaptığı başarılı kariyerine bir de zayıflama mucizesi ekleyen İclal Aydın zayıflama sırlarını anlattı...

İclal Aydın zayıflama sırrını açıkladı! Günde sadece 15 dakika bunu yaparak zayıfladı!

İclal Aydın, hem oyunculuk hem de yazarlık yaptığı başarılı kariyerine bir de zayıflama mucizesi ekledi. Aydın, 30 günde 7 kilo vererek hayranlarını şaşırttı. Peki, İclal Aydın nasıl zayıfladı? İşte, İclal Aydın’ın zayıflama sırrı...

Cutera yöntemiyle yağ yakımı

İclal Aydın, zayıflama sırrını bir TV programında anlattı. Aydın, “Vücudu 15 dakikada 15 haftalık spor yaptığına ikna eden iki aletten söz ediyorum. Şaka değil. Ben diyetimi yaparken günde 6 km yürüdüm. Fakat cuteraid ve cuteraflexi sayesinde kaslar aşırı biçimli güçlendiği için bu zayıflama süreci hızlı ve çok başarılı geçti” dedi. Cutera yöntemi, ısı lazer etkisiyle bölgedeki ısı ve enerjiyi artırarak yağ hücrelerinin parçalanmasını sağlayan bir yöntemdir. Bu yöntem, kas ve kemik yapısına zarar vermeden yalnızca yağ yakımı yapar. Yapılan bu işlemdeki radyofrekanslar sayesinde vücudun yağ yakma süresi boyunca yüzde 30’luk destek sağlar.

İclal Aydın zayıflama sırrını açıkladı! Günde sadece 15 dakika bunu yaparak zayıfladı!

Sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz

İclal Aydın, cutera yönteminin yanı sıra sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz de yaptığını belirtti. Aydın, “Ben artık bir daha kilo veremem, hayat böyle de olur” diyordum. Ama sevgili Özlen “Bir kez daha denesen ne olur ki?” diye sordu bir gün. Doğru ya. Ne olurdu? Sevgili dostum Serdar Bora Bayraktaroğlu da beni bu sürece hazırladı. İnsanın karşısında yargılayanlar değil de yanında destekleyenleri olunca her şey ne kadar da kolay ve güzel gidiyor" dedi1. Aydın, protein, karbonhidrat, yağ ve lif dengesi sağlanarak beslenme programı oluşturduğunu, fast food ve işlenmiş gıdalardan kaçındığını, günde 6 km yürüdüğünü ve cutera yöntemiyle kaslarını güçlendirdiğini söyledi. Bu sayede, hem sağlığını korudu hem de istediği kiloya ulaştı.

İclal Aydın, zayıflama sırrını paylaşarak, birçok kişiye ilham verdi. Aydın, zayıflama sürecinde kendisine destek olanlara da teşekkür etti. Aydın, “Sadece kilolarım değil, hastalıklarım da gitmiş. Beden yaşım gençleşmiş. Önümüzde daha 6 haftalık hedefimiz var. Bir de o zamana bakalım. İyi ki, iyi ki dinlemişim Doktor Serdar’ı” dedi.