MasterChef Hamza Mercimek’ten acı haber geldi! Hamza Mercimek kimdir? Hamza Mercimek kaç yaşında?

Masterchef'in geçtiğimiz sezonunun en sevilen yarışmacıları arasında yer alan MasterChef Hamza Mercimek’ten kötü haber geldi. Hamza Mercimek kimdir? Hamza Mercimek kaç yaşında?

MasterChef Hamza Mercimek’ten acı haber geldi! Hamza Mercimek kimdir? Hamza Mercimek kaç yaşında?

TV8'in en çok sevilen ve en çok seyredilen yarışma programları arasında yer alan Masterchef'te bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre, sevilen yarışma programı Masterchef'in geçtiğimiz sezonunun en sevilen yarışmacıları arasında yer alan MasterChef Hamza Mercimek’ten kötü haber geldi. 

Peki MasterChef Hamza Mercimek kimdir? MasterChef Hamza Mercimek kaç yaşında? Hamza Mercimek'in hastalığı ne? İşte merak edilen soruların yanıtları..

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, TV8 ekranlarının en çok sevilen ve beğenilen yarışma programları arasında yer alan MasterChef’te geçtiğimiz senenin ana kadrosunda yer alan Hamza Mercimek için yeni sezonda bir son dakika açıklaması geldi. Verilen detaylara göre Masterchef Hamza Mercimek’in böbreklerini kaybettiği ve çok yakın bir zamanda annesinden böbrek nakli olacağı belirtildi.

Peki MasterChef Hamza Mercimek kimdir? MasterChef Hamza Mercimek kaç yaşında? Hamza Mercimek'in hastalığı ne? İşte merak edilen soruların yanıtları..

hamza-mercimek-kimdir

MASTERCHEF HAMZA MERCİMEK'İN HASTALIĞI NE? 

En sevilen yemek yarışmaları arasında yer alan MasterChef’in sevilen yarışmacıları arasında yre alan Hamza Mercimek’in yaklaşık 2 ay kadar önce yaşadığı ağrılar nedeniyle hastaneye gittiği ve burada hemen diyaliz makinasına bağlandığı bildirildi. Yine verilen son dakika bilgilerine göre, 1 aylık tedavi sürecinden sonra böbreklerini kurtaramadıklarını dile getiren Hamza Mercimek, MasterChef yeni sezonuna canlı bağlantı ile katılım sağladı.

TÜM YARIŞMACILAR DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Verilen detaylara göre, yaptığı açıklamada hastaneden eve evden hastaneye gittiğini dile getiren Masterchef Hamza Mercimek, yarışmacıları gördüğü için çok mutlu olduğunu kaydetti. TV8 stüdyoları duygu dolu anlara sahne olurken, yarışmacılar da Masterchef Hamza’nın iyileşmesi için dua ettiklerini dile getirdi.

Peki MasterChef Hamza Mercimek kimdir? MasterChef Hamza Mercimek kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtları..

HAMZA MERCİMEK KİMDİR? HAMZA MERCİMEK KAÇ YAŞINDA? 

Konu ile ilgili olarak verilen son dakika bilgilerine göre Masterchef Türkiye'ye mega kent İstanbul’dan katılım sağlayan Masterchef Hamza Mercimek 24 yaşında. Aslen Bolu Mengenli olan Masterchef Hamza Mercimek, İstanbul Karaköy’de özel bir restoranda çalışıyor. Yaptığı açıklamada ailesindeki tüm herkesin yemekle uğraştığını dile getiren Masterchef Hamza, ekranların en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Masterchef'e kendini ispatlamak için katılmış.