Masterchef'te jüri üyeleri gülme krizi geçirdi!

Türkiye'nin çok izlenen yarışma programlarından Masterchef Türkiye 2021 elemeleri devam ediyor. Masterchef'te Rizeli Barış Kaçalin jüri üyelerini gülme

Masterchef'te jüri üyeleri gülme krizi geçirdi!

Türkiye’nin çok izlenen yarışma programlarından Masterchef Türkiye 2021 elemeleri devam ediyor. Masterchef’te Rizeli Barış Kaçalin jüri üyelerini gülme krizine soktu

Masterchef tüm hızı ile devam ediyor. Türkiye’nin çok izlenen yarışma programlarından Masterchef Türkiye 2021 elemeleri devam ediyor. Yarışmacılardan Rizeli Barış Kaçalin jüri üyelerini gülme krizine soktu.

Barış Kaçalin’in kendi şivesi ile verdiği tepkiler karşısında jüri üyeleri kendindeen geçti.

Masterchef'te jüri üyeleri gülme krizi geçirdi!

“Balıktan kılçık çıkarsa ne yaparsın” diye sorulması üzerine Barış Kaçalin “Aldığım balıkçıya giderim” yanıtını vererek juri üyelerini güldürdü. Hazır cevap Barış “Balığı da kalın kesmişsin” denilince de “Ben kesmedim, balıkçı kesti” dedi.

“Stresli olduğun belli olmuyor” diyen Somer Sivrioğlu’na “terliyorum” yanıtını veren Barış,
“Yemek yetişmezse ne olur?” sorusuna ise “Rize’de olay var” yanıtını verdi.

14 yaşından bu yana aşçılık yapan Barış Kaçalin, daha yemeğini bitirmeden “olmayacak galiba” deyince Somer şef “yemek bitmeden umutsuzluğa kapılınır mı?” diye tepki gösterdi.

Hemen ardından Kaçalin “önceden bilmek daha iyi değil mi?” dedi. Kahkahaya tutulan Mehmet şef ise “Bırak yemeği falan gel sohbet edelim” diyerek genç yarışmacıyı yanına çağırdı.

Jüri üyelerini gülme krizine sokan yarışmacı elemeyi geçemedi.