Mucize Doktor dizisinde başrol oyuncusu ayrılıyor, olmaz denilen oluyor!

Şimdiye kadar yayınlanan Mucize Doktor dizisinin 48. bölümü Perşembe akşamları Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Serinin her yeni bölümü heyecan verici

Mucize Doktor dizisinde başrol oyuncusu ayrılıyor, olmaz denilen oluyor!

Şimdiye kadar yayınlanan Mucize Doktor dizisinin 48. bölümü Perşembe akşamları Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Serinin her yeni bölümü heyecan verici sahnelerle ilerliyor. Reytinglerde iyi izlenen dizide son hikayeye Vuslat olarak katılan Zerrin Tekindor varlığını hissettirdi.

Mucize doktor dizisinde Hazal Türesan, Taner Ölmez, Murat Aygen, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Reha Özcan dizinin hikayesinden yeni bir isim ayrılıyor. Seda Bakan ve Korhan Herduran’ın hikayeden ayrılmasından sonra Reha Özcan’a da veda edeceksiniz.

Reha Özcan’ın canlandırdığı Adil’in hikayeden ayrılacağı zaten biliniyordu. İşte o ayrılık iddiaları doğru çıktı… Reha Özcan’ın 49. bölümden itibaren diziye veda etmesi bekleniyor. Adil’in ayrılışı, kendisini en çok babası olarak gören Ali Vefa’yı sallayacak.

Mucize Doktor dizisinde başrol oyuncusu ayrılıyor, olmaz denilen oluyor!

MUCİZE DOKTOR UYARLAMA MI? MUCİZE DOKTOR HANGİ DİZİDEN UYARLANDI?

Bu sezonun en çok merak edilen projeleri arasında yer alan ve oyuncu kadrosu ile göz dolduran Mucize Doktor dizisi uyarlama mı? Mucize doktor hangi diziden uyarlandı?

MUCİZE DOKTOR HANGİ DİZİDEN UYARLANDI?

Aktarılan detaylara göre, Mucize Doktor dizisi, 25 Eylül 2017 tarihinden bu yana ABC’de yayınlanan bir Amerikan tıbbi drama televizyon dizisi olan ve geçtiğimiz senenin en popüler dizisi seçilen The Good Doctor adlı diziden uyarlandı. Yine aktarılan detaylara göre, söz konusu dizinin esas kökeni ise 2013 Güney Kore yapımı olan televizyon dizisi Good Doctor isimli yapımdır.

Merakla beklenen ve Amerikan versiyonu ile büyük ses getiren dizinin orijinalinde, baş karakteri yani otizmli bir doktor olan Dr. Shaun Murphy karakterine başarılı oyuncu Freddie Highmore can verirken, Tamlyn Tomita, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Shuku Modu, Hill Harper, Richard Schiff ve daha birçok başarılı isim de kadroda buluştu.

MUCİZE DOKTORUN KONUSU NE?

Yine aktarılan son dakika detaylarına göre, Shaun Murphy (Mucize Doktor – Ali) otizm ve savant sendromu olan genç bir cerrahtır. Shaun Murphy (Mucize Doktor – Ali) oldukça prestijli bir hastanede çalışmaya başlayacaktır. Fakat Shaun Murphy (Mucize Doktor – Ali) önyargıları ile önüne engeller koymak isteyenlere sevgiyle yaklaşarak kendini kabul ettirir.