Müge Anlı Ayşe ve Mücahit! Olayın gerçek yüzü anlaşıldı!

Dün tüm kadınların kendisine aşık olduklarını söyleyen Mücahit, bugün ise Ferhat ve Şirin aşkını yaşatacaklarını söyledi. Ancak gerçekler çok geçmeden gelen ihbar telefonlarıyla ortaya çıktı. İşte detaylar...

Müge Anlı Ayşe ve Mücahit! Olayın gerçek yüzü anlaşıldı!

Konya'da kayıplara karışan 24 yaşındaki üniversiteli Ayşe Bağcı'nın acılı ailesi programın ilk günü stüdyoya gelerek kızlarını aramışlardı. Ertesi gün ise kızlarının bulunduğu haberini alarak sevinen ailenin sevinçleri kursaklarında kaldı. Bütünleme sınavına giderken bindiği otobüsün muavini olan Mücahit ile kaçtığı anlaşılan Ayşe ailesini şaşırttı. Mücahit'in evli ve 3,5 yaşında bir kızı olduğu da ortaya çıkınca anne ve babası kahroldu. Mücahit'in yaptığı açıklamalar ise daha da ilginçti. Kendisinde şeytan tüyü olduğu için her kadının kendisine deliler gibi aşık olduğunu, sırf Ayşe'yi tanıdığı otobüste bile 3 kişinin kendisine talip olduğunu ama kendisinin Ayşe'yi seçtiğini, şimdiye kadar sayısız ilişkisi olduğunu, onu gören her kadının Mücahit gibi eşim olsun 4 bin lira borcum olsun dediklerini söylemesi deneyimli gazeteci Müge Anlı Yüzbaşıoğlu'nu şok ederek sen neymişsin be Mücahit dedirtti.

Müge Anlı Ayşe ve Mücahit! Olayın gerçek yüzü anlaşıldı!

Dünkü yayının ardından Konya'ya dönecek olan, sonra vazgeçen daha sonra başka bir olay nedeniyle karakola şikayetçi olmaya giden ikili, çıkışta el elelerdi. İçeri girmeden Ayşe'yi kastederek bu da başıma bela oldu diyen Mücahit, çıkışta ise Ferhat ile Şirin aşkını yaşatacağız dedi.

Programın bugünkü bölümünde ise reşit olduğu için ailesinin bir şey yapamadığı Ayşe Bağcı ve onu yanında tehditle tuttuğu düşünülen Mücahit hakkında son derece ciddi telefonlar geldi. Ismini vermek istemeyen bir izleyici yayına katılarak aynı şeyin kendi başına da geldiğini söyledi. Mücahit'in kendisinin uygunsuz görüntülerini çekerek kendisini tehdit ettiğini, şantajla yanında tuttuğunu ve aynı dün Ayşe'ye yaptığı gibi ailesiyle konuşurken omuzlarını sıktığını ve karşıdan bıçak gösterdiğini söyledi. 

Müge Anlı Ayşe ve Mücahit! Olayın gerçek yüzü anlaşıldı!

Bir başka bağlanan ismini vermek istemeyen izleyici ise Mücahit'in 14 yaşındaki kardeşine de aynı şeyi yapmaya çalıştığını ve taciz ettiğini söyledi. 

Müge Anlı Ayşe ve Mücahit! Olayın gerçek yüzü anlaşıldı!

İsmini vermek istemeyen bir başka izleyici ise otobüsten indiği sırada Mücahit'in peşine takıldığını, ısrarla tanışmak ve beraber yemek yemek istediğini ne kadar reddettiyse de Mücahit'in peşini bırakmadığını ve biber gazı sıkma suretiyle kurtulduğunu belirtti.

Müge Anlı Ayşe ve Mücahit! Olayın gerçek yüzü anlaşıldı!

Yayına çok sayıda ihbar geldi ve hepsi de uygunsuz görüntülerle Mücahit'in kendilerini tehdit ettiğini, tehdit zoruyla kalmak durumunda olduklarını dile getirdiler.