Reşit Bozdağ kimdir? Ünlü fenomen neden gözaltına alındı?

Sosyal medya platformu TikTok’ta Serbest Hoca ismiyle tanınan Reşit Bozdağ kimdir? Reşit Bozdağ neden gözaltına alındı?

Reşit Bozdağ kimdir? Ünlü fenomen neden gözaltına alındı?

Reşit Bozdağ, sosyal medya platformu TikTok’ta Serbest Hoca ismiyle tanınan bir fenomen. Eski Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan ile yaşadığı olaylı ilişki ile gündeme gelmiştir. Peki, Reşit Bozdağ kimdir, kaç yaşında, nereli ve neden gözaltına alındı? 

REŞİT BOZDAĞ KİMDİR?

Reşit Bozdağ, 1991 yılında Şanlıurfa’da doğmuştur. Aslen Şanlıurfalı olan Bozdağ, İstanbul’da yaşamaktadır. Galatasaray taraftarı olan Bozdağ, evli ve iki çocuk babasıdır. Bozdağ, TikTok’ta Serbest Hoca ismiyle fenomen olmuştur. Canlı yayınlarında para dağıtan, lüks arabaları ve evleri olan Bozdağ, sosyal medyada büyük ilgi görmüştür.

Reşit Bozdağ kimdir? Ünlü fenomen neden gözaltına alındı?


Reşit Bozdağ, bir süredir evli olduğu eşinden ayrılmadan Melis Buse Betkayan ile aşk yaşamaya başlamıştır. Melis Buse Betkayan, Kısmetse Olur adlı evlilik programında tanınmıştır. Betkayan ve Bozdağ, sosyal medyada birlikte olduklarını duyurmuş ve çok konuşulmuştur. Ancak ilişkileri boyunca birçok sorun yaşamışlardır. Betkayan, Bozdağ’ın kendisine şiddet uyguladığını, aldatıp tehdit ettiğini iddia etmiş ve şikayetçi olmuştur. Bozdağ ise Betkayan’ın kendisini kullandığını ve yalan söylediğini öne sürmüştür. İkili arasındaki tartışmalar ve iddialar sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştır.