Sanem Çelik yeni imajıyla şok etti!

Bir zamanların Aliye'si Sanem Çelik imaj değişikliğine gitti ve hayranlarını şok etti! Yeni imajı hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Sanem Çelik yeni imajıyla şok etti!

Onu herkes “Çocuklarım olmadan asla” dediği ve kendisini aldatan eşinden ayrılmak isteyerek kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışan güçlü kadın rolü ile tanıdı. Kötü kalpli eş ve zalim kaynana arasında iki çocuğuna da kavuşmaya çalışan kadının dramı yayınlandığı zaman çok büyük ses getirmişti. Çocukları Ayşe ve Arda’ya kavuşabilmek adına türlü mücadeleler vermiş, ama birine kavuştuğunda bir diğerini kaybetmişti. Kimden mi bahsediyoruz? Tabi ki Aliye’den! Bir zamanların efsane dizisi olan Aliye konusuyla tüm Türkiye’yi ağlatırken, şimdilerde ayrılmak isteyen eşlerin peşine düşen eski eş sorunsalı gibi Aliye’nin aldatan kocası da onun peşine düşmüştü. Aliye sıfırdan kendisine hayat kurmak isteyen kadınların idolü haline gelmişti. 2004-2006 yılları arasında ekranlarda fırtınalar gibi esen Aliye dizisinde Halit Ergenç ve Nejat İşler ile başrolde oynayan ve Aliye karakterini canlandıran Sanem Çelik duru güzelliği ve zarafeti ile seyircileri ekrana kilitliyordu.

Sanem Çelik yeni imajıyla şok etti!

Aslında Aliye dizisi, Sanem Çelik’in ilk dizisi değildi. O 90’lı yıllara da bir dizi ile damgasını vurmuştu. Aliye dizisinde turkuaz elbisesi ile hafızalara kazınan Sanem Çelik, 90’lı yıllarda da Simsiyah saçları ile hafızalara kazınan Kara Melek’i canlandırmıştı. Yaklaşık 4 sezon ve 110 bölüm süren, yayınlandığı dönemde çok ses getirip, reyting rekorları kıran Kara Melek dizisinde Yasemin karakterini canlandıran İntikam Meleği Sanem Çelik, kapkara saçları ve yemyeşil gözleri ile güzelliğinden çok söz ettirmiş, asıl popüleritesini o zaman kazanmıştı. Ece Uslu ve Mustafa Alabora gibi isimlerle oynayan Sanem Çelik kariyerinde emin adımlarla yükselmiştir.

Sanem Çelik yeni imajıyla şok etti!

18 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Sanem Çelik, sayısız dizi ve filmde yer almış ve hatırı sayılır miktarda da ödül kazanmıştır. 

Sanem Çelik yeni imajıyla şok etti!

En son Atv ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı zamanlarda reytingleri alt üst eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan güzel oyuncu Sanem Çelik, Ceylan Özsoy Çakırbeyli karakterine hayat vermiştir. 2015 ve 2021 yılları arasında yayınlanan ve 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini Kurtlar Vadisi dizisinden tanıdığımız, Raci –Zübeyr Şaşmaz kardeşler yapıyordu. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Turgay Tanülkü gibi başarılı isimleri bünyesinde barındıran dizi geçtiğimiz sezon final yapmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final yapmasının ardından kayıplara karışan Sanem Çelik, hayranlarının karşısına uzun bir aradan sonra şaşırtıcı bir imaj ile çıktı. Saçlarında değişiklikler yapan Sanem Çelik, meditasyon ve yoga yaptığını ve sağlıklı olup, genç kalmasının sebebinin bu olduğunu dile getirdi. Saçlarını kendisinin kestiğini belirten Sanem Çelik, saçlarının orijinal halini görmek istediği için boyatmadığını, uzun bir süre de boyatmayı düşünmediğini, kendisini bu şekilde çok beğendiğini söyledi. İşte Sanem Çelik'in son hali...

sanem-celik-yeni-imaji