Selin Ciğerci'nin gerçek adı soyadı ne?

Geçtiğimiz günlerde esk imanken Deniz Akkaya'nın 3 günlük hapise girmesine neden olan ve cinsiyet değiştirdiği bilinen Selin Ciğerci'nin gerçek adı soyadı ne?

Selin Ciğerci'nin gerçek adı soyadı ne?

Geçtiğimiz günlerde esk imanken Deniz Akkaya’nın 3 günlük hapise girmesine neden olan ve cinsiyet değiştirdiği bilinen Selin Ciğerci’nin gerçek adı soyadı ne?

Selin Ciğerci’nin gerçek adı soyadı ne son günlerde merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde eski manken Deniz Akkaya Selin Ciğerci sebebi ile hapse girmişti.

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile aralarında çıkan kavga sonucu tedbir kararını hiçe saydığı için 3 gün zorlama hapis yattı. 3 günün bitiminde Deniz Akkaya cezaevinden çıktı.

Selin Ciğerci'nin gerçek adı soyadı ne?

Akkaya, çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Akkaya, “Buradan bir dram hikayesi çıkarmaya gerek yok. Topu topu 3 gün kaldım. Bu 3 gün bana çok şey öğretti. Hayatımda yaşayamayacağım bir deneyim ve gözlem fırsatı verdi. 3 gün boyunca kitap okudum. Benim buraya girme sebebim takma adı Selin Ciğerci ama gerçek ismi Okan olan şahıs yüzünden. Ben bundan sonra ona Okan diyeceğim” dedi.

Bu açıklamaların ardından Selin Ciğerci’nin gerçek adı soyadı ne merak edildi.

Selin Ciğerci’nin gerçek adı soyadı ne?

Selin Ciğerci’nin gerçek adının Okan olduğunu öğrendik.

Aynı zamanda sosyal medya fenomeni de olan Ciğerci, 1984 yılında dünyaya geldi. Baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonulu’dur. Selin Ciğerci’nin gerçek adı Okan’dır.

Zeytinburnu’nda büyüyen şarkıcı Selin Ciğerci, bir dönem Asuman Krause’nin sunduğu yarışma programı Wipeout’a katıldı. Birçok ünlü isim ile yakın arkadaş olan Ciğerci, 2018 Haziran ayında ‘Beş Karat’ isimli bir şarkı çıkardı, şarkıya Ebru Polat da eşlik etti. 2019 yaz aylarında ”Hikaye” isimli şarkısına klip çekmişti. Ciğerci, ”Selinbeauty” adında kendi kozmetik markasını yarattı. Futbolcu Gökhan Çıra ile 2019 Ekim ayında nikah masasına oturdu.