Tuba Büyüküstün yine gündemde! Tuba Büyüküstün'ün çok konuşulacak açıklamaları!

Zeytin Ağacı'nın Ada'sı Tuba Büyüküstün zirvenin sahibi oldu. Yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı! İşte Tuba Büyüküstün hakkında merak edilenler...

Tuba Büyüküstün yine gündemde! Tuba Büyüküstün'ün çok konuşulacak açıklamaları!

Türkiye’nin en güzel kadını olarak gösterilen Tuba Büyüküstün gündemden düşmüyor. Yakın zamanda Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinin çok sevilmesi ve beğenilerek izlenmesi ile en çok araştırılan kişiler listesinde ilk sıraya yükselen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, şimdi de bir dergi çekimi için vermiş olduğu pozlarla en çok konuşulan isim oldu. 

Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Büyüküstün, okuduğu kitapları, dinlediği müzikleri ve yaptığı resimleri sıkça paylaşıyor. En son bir dergi röportajı esnasında “Bir ilişkinin başlangıcı nasıl kutlanıyorsa, bitişi de aynı şekilde  kutlanmalı.  İki insanın el ele verip  'Artık bu yolculuk bitti, bu süreci kutlayarak bitirelim'  diyebilmesi çok güzel bir şey değil mi? Neden beceremiyoruz inanın  ben de bilmiyorum." ifadelerini kullanarak açıklama yapmıştı. Yaptığı bu açıklama sonrası gözler Tuba Büyüküstün’ün ilişkilerine çevrildi. 

TUBA BÜYÜKÜSTÜN KİMDİR?

Tuba Büyüküstün yine gündemde! Tuba Büyüküstün'ün çok konuşulacak açıklamaları!

5 Temmuz 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen  ve Handan Büyüküstün ile Mehmet Büyüküstün’ün tek çocuğu olarak büyüyen Tuba Büyüküstün, Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekoru ve Kostüm Tasarımı Bölümü mezunudur. Üniversite yıllarında yönetmen ve yapımcı Tomris Giritlioğlu ile tanışmış ve bu tanışma onun hayatına yepyeni bir pencere açmıştır. Önce Çemberimde Gül Oya sonrasında Ihlamurlar Altında ardından Asi ve akabinde de Gönülçelen dizilerinde oynamıştır. 20 Dakika dizisi, Kara Para Aşk, Cesur ve Güzel dizileriyle de ekranlarda fırtınalar gibi esen güzel oyuncu, Neslihan Atagül’ün ayrılmasının ardından Kara Para Aşk dizisindeki rol arkadaşı Engin Akyürek’i yalnız bırakmamış ve Sefir'in Kızı dizisinin finale kadar yayınlanacak olan son 8-10 bölümünde yer almıştır. Zeytin Ağacı dizisi ile daha da ünlenen Tuba Büyüküstün’ün şöhreti ve güzelliği Türkiye sınırlarını aşmış, özellikle Ihlamurlar Altında dizisinin Arap coğrafyasında yayınlanması ile yurtdışındaki gözde oyuncular arasına girmiştir. Zaman zaman özel hayatıyla da gündem olan Tuba Büyüküstün’ün ilişki grafiği ise şu şekildedir:

Tuba Büyüküstün yine gündemde! Tuba Büyüküstün'ün çok konuşulacak açıklamaları!

DÜNDEN BUGÜNE TUBA BÜYÜKÜSTÜN!

Ihlamurlar Altında dizisi yayınlanırken rol arkadaşı ve partneri olan Bülent İnal ile dillere destan bir aşk yaşamış ve hayranları tarafından evliliklerine kesin gözüyle bakılırken ayrılmışlardır. Asi dizisinde adı bir dönem rol arkadaşı olan Saygın Soysal ile de anılan Tuba Büyüküstün, Asi dizisinin görüntü yönetmeni Sami Saydan ile aşk yaşamıştır. Gönülçelen dizisi yayınlanırken yine rol arkadaşı olan Cansel Elçin ile adı anılmış ama büyük bir şaşırtmacayla, Asi dizisinde de beraber oynadıkları, yine Gönülçelen dizisinde de birlikte rol aldıkları  Onur Saylak ile evlenerek ikiz kız çocuğu annesi olmuştur. Onur Saylak’tan boşandıktan sonra da adı farklı isimlerle anılan Tuba Büyüküstün’ün en çok konuşulan ilişkisi, şu sıralar adı Serenay Sarıkaya ile anılan Umut Evirgen ile olmuştur. 

En son ilişkiler hakkında yaptığı yorumla kime ne mesajı vermek istediği ise hayranları tarafından merakla araştırılıyor.