Tuba Büyüküstün zirvede! En çok aranılanlar listesine girdi!

Son zamanlarda gündemi en çok meşgul eden dizilerden biri "Zeytin Ağacı" Netflix'te yayınlanan dizi şimdiden en çok seyredilenler ve en çok sevilen diziler

Tuba Büyüküstün zirvede! En çok aranılanlar listesine girdi!

ZEYTİN AĞACI DİZİSİ İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKEN TUBA BÜYÜKÜSTÜN KAÇ YAŞINDA? GÜZELLİĞİNİN SIRLARI NE? EVLİ Mİ?

Son zamanlarda gündemi en çok meşgul eden dizilerden biri “Zeytin Ağacı” Netflix’te yayınlanan dizi şimdiden en çok seyredilenler ve en çok sevilen diziler arasına girmeyi başardı. Sosyal medya da en çok konuşulan, hakkında en çok yazı yazılan dizi olarak baş sırayı çekiyor. Dizinin künyesine bakıldığında, “Zeytin Ağacı”, ilk bölümü 28 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı, senaryosunu Nuran Evren Şit’in yazdığı ve başrollerini ise Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz’ın paylaştığı romantik ve dram konulu Türk yapımı Netflix dizisidir. Daha önce de haberstand.com editörlerimizce dizinin tanıtım haberi yapılmıştır. İlgili linkten dizinin konusuna ve içeriğine ait bilgileri okuyabilirsiniz.

Zeytin Ağacı dizisinin konusu ne? Netflix Zeytin Ağacı’nın oyuncuları kim? Zeytin Ağacı nerede çekiliyor?

Bugün sizlerle dizinin başrollerinden ana karakteri canlandıran ve yine zirveye çıkan başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün hakkındaki haberleri paylaşacağız. “Zeytin Ağacı” dizisinde Ada karakterine hayat veren başarılı ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün hakkındaki tüm bilgileri, daha önce yer almış olduğu projeleri ve özel hayatı hakkında bilinmeyenleri aktaracağız.

Tuba Büyüküstün zirvede! En çok aranılanlar listesine girdi!

TUBA BÜYÜKÜSTÜN KİMDİR?

Asıl adı Hatice Tuba Büyüküstün olan güzel oyuncu 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası Mehmet Büyüküstün annesi ise Handan Büyüküstün’dür. Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekoru ve Kostüm Tasarımı Bölümü mezunudur. Üniversite yıllarında Yasemin Ergene, Hande Katipoğlu, Nil Erkoçlar ile birlikte Hülya Avşar’ın da yer aldığı, yayınlandığı dönemde çok ses getiren hijyenik ped reklamında oynaması ile hayatı değişmiştir. Bu reklam filmi sayesinde duru güzelliği ve zarafeti fark edilen Tuba Büyüküstün az sayıda olsa da reklam filmlerinde oynamaya devam etmiştir. Onu asıl başarıya götüren ise Tomris Giritlioğlu ile tanışması olmuştur.

Tuba Büyüküstün zirvede! En çok aranılanlar listesine girdi!

ADIM ADIM ZİRVEYE…

İlk olarak çok az da olsa “Sultan Makamı” adlı dizide boy gösteren Büyüküstün’ü, “Çemberimde Gül Oya” efsanesi ile izleyici karşısına çıkartan Tomris Giritlioğlu daha sonraki projelerinde de Tuba Büyüküstün’ü hiç bırakmamıştır. 80 darbesi sürecinin insanlar üzerindeki ağır travmalarının anlatıldığı diziyle birlikte Tuba Büyüküstün şöhrete kavuşmuştur. Bu dizinin final yapmasının ardından, Bülent İnal ve Sinan Tuzcu ile Ihlamurlar Altında dizisine başlayan Büyüküstün, artık bir marka olmuştur. Ihlamurlar Altında‘nın Arap ülkelerinde yayınlanıp çok sevilmesi akabinde de ünü, özellikle Arap ülkelerinde çok fazla olmak şartıyla tüm dünyaya yayılmıştır. Asi dizisinde ve Gönülçelen dizisinde beraber rol aldığı Onur Saylak ile evlenmiş ve Toprak ile Maya adında ikiz kız çocukları sahibi olmuştur. Şu an 40 yaşında olan güzel oyuncu hayranları tarafından Türkiye’nin en güzel kadını olarak nitelendiriliyor.