Yoo Joo Eun intihar mektubu! Yoo Joo Eun dizi ve filmleri! Yoo Joo Eun ölümü!

Güney Kore’de çok sık yaşanan intihar olaylarına bir yenisi daha eklendi. Baskı ve zorbalıktan dolayı intihar eden isimler arasında çok sayıda ünlü de bulunuyor. İşte detaylar…

Yoo Joo Eun intihar mektubu! Yoo Joo Eun dizi ve filmleri! Yoo Joo Eun ölümü!

Güney Koreli ünlü oyuncu güzel aktris Yoo Joo Eun, 27 yaşında hayatına son verdi. Oyuncu geride bir mektup bırakarak yaşama veda etti. Güney Kore’de ailesi ve hayranları intihar şokuyla sarsıldı. En sevilen Kore dizilerinin aranılan oyuncularından biri olan Yoo Joo Eun’un 27 yaşında neden intihar ettiği ise en çok merak edilenler arasında yer aldı. İntihar etmeden hemen önce bıraktığı mektubu abisi “Yoo Joo Eun rahat bir yere gitmek üzere aramızdan ayrıldı, zamanı olanlar lütfen ona veda etsin” diyerek intihar mektubunu paylaştı. 

2018 yapımı olan ve çok ses getiren Big Forest dizisi ile büyük üne kavuşan Never Twice, Joseon Survival Period gibi popüler Kore dizilerinde de yer alan oyuncunun intihar nedeninin ne olduğu açıklanmadı. İntiharından hemen önce bir mektup yazarak veda eden Yoo Joo Eun’un en büyük tutkusu olan oyunculuk mesleğinde yaşadığı zorluklardan da bahsetmesi oldukça dikkat çekiciydi. Güney Kore’de çok fazla intihar olayları yaşanıyor ve sebebi ise çok fazla kötü yorum almalarından kaynaklanıyor. Zorbalığın ve kötü yorumların çok fazla olduğu ülkede ünlüler de kendilerini köşeye sıkışmış hissediyorlar. 

İşte Yoo Joo Eun’un intihar mektubu;

Yoo Joo Eun intihar mektubu! Yoo Joo Eun dizi ve filmleri! Yoo Joo Eun ölümü!

 “İlk önce ayrıldığım  için üzgünüm. Özellikle annem, babam, büyükannem ve erkek kardeşim için üzgünüm. Aklım artık yaşamak istemediğimi haykırıyor. Bensiz boş hissedebilirsiniz  ama lütfen güçlü kalın ve cesur olun, dayanın. Ben her şeyi izliyor olacağım, Lütfen ağlama, bu sağlığın için iyi değil.

Hiç heyecanlı değilim, aslında çok sakinim. Uzun zamandır düşünüyorum. Hak ettiğimden daha mutlu bir hayat yaşadım. Bundan memnunum ve bu yeterli. O yüzden lütfen kimseyi suçlama ve yoluna devam et. Umarım cenazeme çok fazla sayıda insan gelir, uzun zamandır görmediğim insanları görmek iyi olacaktır. Cenazemde birçok insanın geleceğini görebiliyorum…

Sadece oyunculuk yapmak istiyordum, belki oyunculuk benim her şeyimdi ya da sadece bir parçamdı. Ama bu hayatı sürdürmek kolay değildi. Yıkıcıydı. Rüya görmenin hem bir lütuf hem de bir lanet olduğunu anladım. Allah’ın beni cehenneme göndermeyeceğine inanıyorum. Beni dinleyecek ve beni affedecek. Benim yanımda olacak. Bu yüzden lütfen endişelenme.

Ailem, arkadaşlarım ve hayranlarım… Beni sevdiğiniz için teşekkür ederim. Unutulmaz anılar biriktirdiğim için başarılı bir hayat yaşadığımı düşünüyorum. Beni anladığınız ve katlandığınız için teşekkür ederim. Daha fazla yazamayacağım için üzgünüm. Umarım beni anlıyorsunuz.

Başta öğretmenlerim olmak üzere beni tanıyan herkese teşekkür etmek istiyorum, hepinize saygı duydum. Bana hayat hakkında çok şey öğrettiniz. Anne, baba, sizi çok seviyorum. Lütfen ağlamayın, lütfen.”

Yoo Joo Eun'un anısına rol aldığı Never Twice dizisinden bir sahnesini yayınlıyoruz;