Aile dizisi resmen yayından kaldırılıyor! Yatak odası sahnesi gündeme bomba gibi düzen dizinin final tarihi belli oldu!

Show TV’nin sevilen dizisi Aile'nin final tarihi belli oldu. Yatak odası sahneleriyle gündeme gelen dizi işte bu tarihte yayından kalkıyor. ..

Aile dizisi resmen yayından kaldırılıyor! Yatak odası sahnesi gündeme bomba gibi düzen dizinin final tarihi belli oldu!

Show TV’nin sevilen dizisi Aile, erken final kararıyla izleyicilerini şaşırttı. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyordu. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde, ikilinin yatak odası sahnesi sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Bu tepkilerin ardından dizinin final yapacağı iddia edildi. İşte, Aile dizisinin final bölümü tarihi ve detayları…

Aile dizisi neden final yapıyor?

Aile dizisi, 7 Mart 2023 tarihinde Show TV’de yayın hayatına başlamıştı. Dizi, Türkiye’nin en zengin ailesi olan Karahanlılar’ın yaşadığı entrika, aşk, ihanet ve dram dolu hikayesini anlatıyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Nur Sürer, İpek Tenolcay gibi birçok ünlü isim yer alıyordu. Dizi, reytinglerde de başarılı bir performans sergiliyordu.

Ancak, dizinin son bölümünde, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Ali ve Zeynep karakterlerinin yatak odası sahnesi, izleyicilerden büyük tepki gördü. Sosyal medyada, sahnenin müstehcen, gereksiz ve abartılı olduğu yönünde yorumlar yapıldı. Bazı izleyiciler, diziyi boykot etme çağrısı yaptı. Bazı izleyiciler ise, dizinin RTÜK tarafından cezalandırılmasını istedi.

Aile dizisi resmen yayından kaldırılıyor! Yatak odası sahnesi gündeme bomba gibi düzen dizinin final tarihi belli oldu!

Bu tepkilerin ardından, dizinin final yapacağı iddia edildi. Dizinin yapımcısı Ay Yapım, final kararını doğruladı. Ay Yapım, yaptığı açıklamada, "Aile dizimiz, 30. bölümüyle ekranlara veda edecektir. Bu karar, dizinin senaryosunun gereği olarak alınmıştır. Dizimizin son bölümünde yaşanan sahne, dizinin konusuna uygun olarak çekilmiştir. Bu sahne, hiçbir şekilde dizimizin final yapmasına neden olmamıştır. Dizimizin izleyicilerine teşekkür ederiz." dedi. 

Aile dizisinin final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Aile dizisinin final bölümü, 23 Ocak 2024 Salı günü Show TV’de yayınlanacak. Dizinin final bölümünde, Karahanlı ailesinin yaşadığı sırlar, gerçekler, hesaplaşmalar ve sonuçlar ekrana gelecek. Dizinin final bölümü, izleyicileri hem şaşırtacak hem de duygulandıracak. Dizinin final bölümü için yayınlanan tanıtımda, "Aile, son kez ekranlarda. Bu aile, son nefesine kadar savaşacak. Bu aile, son nefesine kadar sevecek. Bu aile, son nefesine kadar birlikte olacak." ifadeleri kullanıldı.