Aralarındaki yaş farkı yüzünden izleyicilerden tepki çeken K-drama çiftleri!

Kore dizileri artık hayatımızın her yerinde, her evresinde. Çok farklı kesimlerden de hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahipler. Ancak bazı çiftler izleyenlerden tepki toplayabiliyor, işte sebebi…

Aralarındaki yaş farkı yüzünden izleyicilerden tepki çeken K-drama çiftleri!

K-dramalar genellikle izleyenlere kalp çarpıntısı yaşatan ve kelebekler uçuşturan anları yaşatmasıyla bilinir. Üstelik izleyicilerin izlemeye doyamadığı pek çok romantik konulu diziler varken…

Netizenler tarafından bazıları ise toksik ilişkileri veya bazı izleyicilerin görmezden gelemeyeceği kadar önemli yaş farkları nedeniyle endişeleri artırdı. İşte Güney Kore Sinemesı’nda yer alan haberin içeriğine göre, yaş farkları nedeniyle netizenler tarafından tepki çeken çok tartışmalı dört K-Drama çifti;

EVE- EVE’S SCANDAL

Aralarındaki yaş farkı yüzünden izleyicilerden tepki çeken K-drama çiftleri!

Dizi, bir chaebol'ün tüm ülkeyi şok eden 2 trilyon wonluk boşanma davasının iç hikayesini anlatan romantik bir melodramdır. Bu ölümcül intikam hikayesi, Kore'nin ilk yüzde 0,1'ini aşağı çekmek için 13 yıl süren bir planın iç yüzünü göstermektedir. Dizide, Seo Ye Ji'nin 28 yaşındaki karakteri, Park Byung Eun'un 41 yaşındaki karakterini baştan çıkarıyordu. Diğerleri dizinin ana fikrinin intikam etrafında döndüğüne ve " zehirli bir aşk " hikayesi anlattığına dikkat çekerken "Yaş farkı belli oluyor" yorumlarına sebep oldu. 

İşte bazı netizen yorumları; "Yaş farkı… 40 yaşındaki birinin yirmili yaşlarındaki bir kızdan hoşlanmasını sevmiyorum." – Netizen 

"Güzelliğe aşık olan başarılı bir adam hakkında olduğu için yaş farkı sorun değilmiş gibi görünüyor." – Netizen

TWENTY FIVE- TWENTY ONE

Aralarındaki yaş farkı yüzünden izleyicilerden tepki çeken K-drama çiftleri!

Twenty Five Twenty One, Na Hee Do (Kim Tae Ri) ve Baek Yi Jin (Nam Joo Hyuk) arasındaki aşk hikayesini anlatıyor. 1998'de Asya ekonomik krizi zamanında geçen Twenty-Five, Twenty-One (2022) dizisinde, Baek Yi Jin (Nam Joo Hyuk) 23 yaşında muhabir olduktan sonra Asya Oyunları için bir spor muhabiri olarak iş bulur. Birçok izleyici Kim Tae Ri ve Nam Joo Hyuk'un karakterleri arasındaki aşka hayran olsa da, izleyicilerin diğer kısmı ilk tanıştıklarında Na Hee Do'nun 18 ve Baek Yi Jin'in 22 yaşlarında olmasından dolayı aralarındaki yaş farkı yüzünden rahatsız oldu. Bunun yerine birçok izleyici, dizinin ilk birkaç bölümünde de gösterildiği gibi, Kim Tae Ri'nin karakteri reşit değilken ikisinin platonik bir ilişki sürdürmesini tercih etti. 

CRASH COURSE IN ROMANCE

Aralarındaki yaş farkı yüzünden izleyicilerden tepki çeken K-drama çiftleri!

Dizi, garnitür dükkanı sahibi Nam Haeng-Sun (Jeon Do-Yeo) ile popüler matematik hocası dahi Choi Chi-Yeol (Jung Kyoung-Ho) arasında geçen romantik ilişkiyi anlatmaktadır. Listedeki diğer dizilerin aksine, bu dizide izleyicileri endişelendiren asıl şey aralarındaki yaş farkı değildi. Başroller arasındaki kimya eksiliği olduğuna inanmalarıydı. Aktörlerler Jung Kyung Ho ve Jeon Do Yeon'un arasında on yaş fark var vardı, kadın adamdan 10 yaş büyüktü ve izleyenler bunun diziyi olumsuz olarak etkileyeceğinden endişeleniyordu.

İşte bazı netizen yorumları;

"Jung Kyung Ho ve Jeon Do Yeon'un yemek yedikten sonra yürüdüğü sahnede, Jeon Do Yeon'un pejmürde tek parçası ve saç modeli + yeleği bana yeğeniyle yürüyen bir teyzeyi veya bir pansiyon sahibi ve genç kiracısını hatırlattı."

“İkisini görünce neden sinirleniyorum? Neden? İç çekmek. Jung Kyung Ho'nun hayranı değilim ve her iki oyuncuyu da seviyorum, öyleyse neden?"

" The Glory, yaş farkı nedeniyle yanlış bir yayındı ve aynı şekilde Crash Course In Romance  da yaş farkı nedeniyle yanlış bir yayındı."

Başkasına ait tapu sorgulanır mı? Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Hemen bakın!

Altının piri İslam Memiş tek tek duyurdu, bu yeni rakamı görenin ayakları yerden kesildi!

EYT'de bir son dakika gelişmesi daha! 3600 prim günüyle kimlere emeklilik yolu açılacak?