Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Küçük Esnaf filmi nerede çekildi?

Bu akşam Star Tv ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Küçük Esnaf filminin konusunun ne olduğu merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Küçük Esnaf filmi

Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Küçük Esnaf filmi nerede çekildi?


Bu akşam Star Tv ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Küçük Esnaf filminin konusunun ne olduğu merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Küçük Esnaf filmi nerede çekildi?

Milliyet’te yer alan habere göre, bu akşam Star TV’de izleyiciyle buluşan Küçük Esnaf filmi, 2016’da vizyona girmişti. İzleyicilerin beğenisini kazanan Küçük Esnaf filminin başrollerini İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak paylaşıyor. Filmde istemeden de olsa mafyaya bulaşmış olan esnaf Berhudar’ın hikayesine yer veriliyor.

Peki Küçük Esnaf filmi nerede çekildi? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Küçük Esnaf filmi nerede çekildi?

İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’ın başrollerini paylaştığı Küçük Esnaf filminin yönetmenliğini Bedran Güzel üstlendi. Filmin yapımcılığını Necati Akpınar üstlenirken senaryoyu ise İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak yazdı.

KÜÇÜK ESNAF FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Küçük Esnaf filmi nerede çekildi? sorularının yanıtları merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları…

KÜÇÜK ESNAF KONUSU

Babasının mafyadan aldığı borç para vefatından sonra miras olarak oğlu Berhudar’a kalıyor ve Berhudar parayı toparlamaya çalışırken hesaplanmayan olayların arkası kesilmiyor. Mafyadan kurtulmaya çalışan çilingir Berhudar’ın yaşadıklarını anlatan film, aşktan, aileden, arkadaşlıktan bahseden unutulmayacak bir komediye dönüşüyor.

KÜÇÜK ESNAF NEREDE ÇEKİLDİ?

Küçük Esnaf filmini izleyenler söz konusu filmin nerede çekildiğini de merak ediyor ve araştırıyor. Küçük Esnaf nerede çekildi? Küçük Esnaf filminin çekildiği yer gibi soruları araştıran izleyiciler için Küçük Esnaf filminin çekimlerinin İstanbul/Kadırga, Samatya ve Ağva’da gerçekleştirildiğini söyleyebiliriz.

Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Küçük Esnaf filmi nerede çekildi?

KÜÇÜK ESNAF OYUNCULARI KİM? KÜÇÜK ESNAF FİLMİ OYUNCU KADROSU

Zeynep Koçak – Avukat Ezel
İbrahim Büyükak – Berhudar Bakır
Olgun Toker – Oktay
Cengiz Bozkurt – Fahrettin
Ünal Yeter – Salih
Cezmi Baskın – Hüseyin
Gupse Özay – Burcu
Erdal Tosun – Haydar
Ahmet Arslan – Kamil
Beyti Engin – Dalyan
Kadir Polatçı – Bekir
Kaan Yılmaz – Caner
Hasan Aslan Giray – Taksici